Ena malo drugačna prošnja...

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

7. nov 2007 11:32

res je titta, zame je rimljanka rimljanka in ne marica ali jožica ali kakroli... tako je za vse člane, zapomniš si jih in si o njih ustvariš neko sliko in to je to. nektarina

KetyP  

član od: 30.8.2006

sporočila: 123

7. nov 2007 11:49

Zanimivo razmišljanje! Ravno o tem smo tudi mi govorili na predavanjih. To je res ena zanimiva specifika takšnih skupnosti, ampak bi rekla, da jo Kulinarika celo na nek način presega. Veliko se vas pozna tudi v "realnem" svetu in se vas tudi druži (obiski tečajev pri Goljatu so en primer, pa tudi različna srečanja in klepeti po Sloveniji). A se ob teh priložnostih kličete s svojimi pravimi imeni ali z nadimki s foruma? Ali so te situacije tudi kdaj nerodne (da se izkaže nekdo, ki je na forumu izredno klepetav, komunikativen in se pogosto oglaša, kot neko nasprotje)? Teoretiki govorijo celo o tem, da imajo ljudje danes več identitet in odkrivajo, da je to za takšne "forumske skupnosti" zelo pogosto. No, jaz tega tukaj nekako ne zaznavam, ampak se pa lahko popolnoma motim Lp KetyP

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

7. nov 2007 11:50

jade je napisal/a:
uh še dobr... jade

jade a misliš, da bova zdržale en teden lepega vedenja

stana

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

7. nov 2007 12:11

Saj je rekla, da ni treba noo.

jade

jade  

7. nov 2007 12:14

Smo se na tečaju klicale  s forumskimi imelni pa se je potem mojster Goljat čudil kaj so to za ene punce s partizanskimi imeni. jade

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

7. nov 2007 12:21

Vama nič ne pomaga...je napisala, da že ima neko svojo sliko. Po moje sta na sliki s kakšno tičino maso oblečeni, znotraj pa ene par plasti čokolade

Drugače pa, KetyP, ti moram povedat, da imam jaz kar malo problemov "s tazaresnimi" imeni. Mi je pa prav smešno, če se kje dobimo in se kličemo z našimi nicki in potem vidiš poglede strežnega osebja...in jaz si še predstavljam komentarje, ko se vrnejo za šank ali v kuhinjo ...

Ognjič

jade  

7. nov 2007 12:24

Stana meni se zdi, da nama tudi lasulja več ne pomaga. jade

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

7. nov 2007 12:29

Ah, titta, mi, ki smo poleg virtualnega oblikovali tudi osebno poznanstvo, nimamo nobenih problemov s pomnenjem dvojinih imen. Nekaj deset dvojnih imen, jasno. Če se nam kdaj pridružiš na živem klepetu, se ti bo zgodilo isto. rimljanka

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

7. nov 2007 12:57

KetyP je napisal/a:
A se ob teh priložnostih kličete s svojimi pravimi imeni ali z nadimki s foruma? KetyP
Vidiš, ravno to gre meni tako malo na...smotano Ko spoznam kako članico, pa se kar bojim, da me bo matilda poklicala. Ker v resničnem življenju se ne počutim ravno kot matilda... Imam raje, da me kličejo po pravem imenu. Tukaj na forumu sem se pa že navadila biti smotana matilda, verjetno kakšna misli, da imam celo več let, kot v resnici... matilda

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

7. nov 2007 12:59

Ognjič je napisal/a:

Vama nič ne pomaga...je napisala, da že ima neko svojo sliko. Po moje sta na sliki s kakšno tičino maso oblečeni, znotraj pa ene par plasti čokolade [jezik][:D Ognjič [vrtnica]

ne, jaz si jih predstavljam polnjene z borovnicami in unim nadevom iz svečane torte matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti