Ne najdem recepta od lubenic sem opazila pri novoletnem pecivu mi lahko kdo pošlje te recepte.
Hvala
žarnica
Ne najdem recepta od lubenic sem opazila pri novoletnem pecivu mi lahko kdo pošlje te recepte.
Hvala
žarnica
6. nov 2007 20:44
Hvala to je to žarnica
7. nov 2007 9:18
Pozdravljeni! Že dolgo časa iščem recept za neko sladico. Jedli smo jo na nekem kmečkem turizmu in je bila božanska. Izgledala je pa tako, da je bilo testo v obliki žogice (menda nekaj kuhano) v njem pa čokoladna krema... kot bi bila tenis žogica napolnjena s kremo :). Vse skupaj pa je bilo polito z neko vanilijevo kremo, ki pa je bila zelo tekoča. Sama sladica je bila mrzla, polivka pa topla... vam pravim božansko!! Finta je pa v tem, da nas je strgel moški... vprašala sem ga o sladici in je najprej povedal ime - PROFITEROL. Ker je ime zelo nenavadno in sem si ga v glavi non stop ponavljala, da ne bi pozabila in ker je on govoril zelo raztreseno, pa seveda ni prisostvoval pri nastajanju sladice, nisem izvedela kaj veliko... Zanima me, a se komu sanja kaj bi to bilo, pa če kdo pozna kak podoben recept. Muči me testo... Hvala, pa lep pozdrav!! andreja_
7. nov 2007 9:26
Na žalost ne znam sama narediti, mi Profiterole ponavadi kupimo v Sparu že narejene. Imajo jih v hladilniku zraven tiramisuja, pakirano v škatlice. Mogoče za prve lušte, dokler ne dobiš recepta. Lep dan vsem skupaj, SMILE28Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
French toast s sadjem