Pomoč

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

tema odprta - 6. nov 2007 19:06 | ogledi: 1.044 | odgovori: 5

Pozdravljeni. Potrebujem pomoč. Po dolgem času samega branja vaših receptov, sem se odločila, da bom tudi sama nekaj prispevala. Recept je že napisan, slike so tut, vendar pa ne vem, kako nej ta recept spravim na kulinariko. Ali je mogoče, da lahko objavljajo recepte samo tisti, ki imajo pluskota? Jaz nisem naročnica, saj sem študentka in si tega na žalost še ne morem privoščiti.

LP

mina20

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1720

6. nov 2007 19:14

Lahko tudi ti pošlješ. Pojdeš na levo zgoraj kjer imaš napis recepti. Po tem se ti pa odpre stran in zgoraj desno odpreš ikono pošlji recept in potem naprej, saj ti vse piše. Izpolniš in pošlješ. Za slikce ti bo moral pa kdo drug povedat. Jih še nisem pošiljala.

Lp Saša

Mir in dobro!

fleur  

član od: 28.4.2006

sporočila: 169

6. nov 2007 19:14

Ne, recepte lahko objavljajo prav vsi člani kulinarike. Na skrajni levi klikni na "recepti" pokazala se ti po stran z eno precej veliko slikco, zadnjimi recepti itd.: V zgornjem desnem kotu klikni na "pošlji recept", preberi si navodila in veselo na delo! (recept boš morala pretipkati/ali pa vsaj kopirati) Slike pa lahko dodaš takoj (sledi navodilom), ali pa kasneje ("pošlji sliko" itd. oz. boš to možnost našla pri že objavljenih receptih - ko odpreš nek recept imaš možnost dodaj oz. pošlji sliko..nekaj podobnega) Upam, da se boš znašla. =) fleur

fleur  

član od: 28.4.2006

sporočila: 169

6. nov 2007 19:15

ups..se opravičujem..nisem videla, da sta že dva odgovora fleur

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

8. nov 2007 20:33

Se opravičujem , ker se šele sedaj oglašam - služba me muči Evo sem poslala recept in slikco. Najlepša hvala za pomoč. LP mina20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti