6. nov 2007 20:13
ežoj je napisal/a: |
A ja, Kristalka, kako si dala tole tvojo slikico gor, kje pa jo imaš? ežoj |
6. nov 2007 20:13
A ja, Kristalka, kako si dala tole tvojo slikico gor, kje pa jo imaš? ežoj |
6. nov 2007 20:56
Melancane operemo, prerežemo vzolž (ne prenatanko, neolupljene), jih posolimo in počakamo okoli 20 min da spustijo vodo. S prtičkom jih popivnamo in popečemo na (malo) olivnem olju da dobijo barvo. (Lahko jih popečemo tudi na žaru).Nato jih položimo na pladenj, in obložimo: rezina sveže mozzarele, kolobar paradižnika, sol in (sveža) bazilika. Zvijemo skupaj, obrnemo in postavimo v pečico, da se sir raztopi. Super prepletajoči se okusi... Majuscka
6. nov 2007 21:22
Mislim, da bo jutri imama (mojega dragega) res vrglo, ker že "slika pove več kot tisoč besed". Mislim pa, da ne bo hudo narobe, če ne uporabim res toooooooooooliko olivnega olja. Pa vi Tudi ostali recepti še pridejo na vrsto, nič bat, zato res lepa hvala za vse recepte in priporočila. blažkaa
7. nov 2007 6:22
Kristalka, meni še kar ni jasno: sliko skeniraš, pol je imaš v računalniku, a naprej na forum gre s copy/paste, ali kako? ežoj
7. nov 2007 7:01
ežoj, daš jo v moj album in potem po tvojih super navodilh... katka
7. nov 2007 9:30
Katka, mislim, da ne bo držalo, ker, če je slikica od tam, se vidi natpis moj-album.com, torej Kristalka? ežoj
7. nov 2007 11:42
Katka, mislim, da ne bo držalo, ker, če je slikica od tam, se vidi natpis moj-album.com, torej Kristalka? ežoj |
8. nov 2007 16:43
morda je res izzy ( morda celo easy ), kakorkoli obrnem ne gre!
rabim podrobnost, da ne bo pol, da nisem povedal!
ežoj
8. nov 2007 17:13
En primer: vtipkaš www.shrani.si Potem pritisneš choose in izbereš fotografijo, ki ji imaš skranjeno na disku. Potem pritisneš ukaz pošlji datoteke in počakaš. Izpišejo se ti ene čudne čirečare in ti lepo označiš tam kjer piše koda za forum in prilepiš sem to kodo. Ta koda se potem prelevi v slikico magnolijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Jabolčna torta