19. dec 2007 15:48
Saj ga nam tudi ni dal. Moji izdelki so še ok, považila sem se že z njimi. Je pa nam rekel, da so bolj obstojni tudi, če jih našpricamo z lakom za lase, kar sem naredila takoj, ko sem prišla domov. Loni Makaroni
19. dec 2007 15:48
Saj ga nam tudi ni dal. Moji izdelki so še ok, považila sem se že z njimi. Je pa nam rekel, da so bolj obstojni tudi, če jih našpricamo z lakom za lase, kar sem naredila takoj, ko sem prišla domov. Loni Makaroni
19. dec 2007 16:21
Čudovito!! Pohvale vsem, neverjetne ste, punce! Kar považite se, saj se imate za kaj!!!!! Če z vsemi minjoni, pralineji in vsem kar ste ustvarile v decembru, niste dokazale,da ste klasa - ste pa s tem! Res enkratno! elba
19. dec 2007 20:05
Stana, superca si! Mojstrica si res prava, ni kaj. Čestitam! Balenka
19. dec 2007 20:31
Silikagel je tudi zelo higroskopičen. rimljanka
20. dec 2007 1:09
stasafrank je napisal/a: |
Samo malo.... mislim.... UAU! Čisto ste me šokirale s temi slikicami. Ni mi jasno, kako se obdela sladkor, da postane tak? Ker ima tak neverjeten sijaj... Mi lahko katera to zaupa? Staša |
Staša, če ne bo kdo drug prej razložil, malo počakaj, da bom imela malo več čas pa bom prepisala "recept" za izdelovanje iz sladkorne mase.
Glede izdelkov pa skromno priznam, da je zasluga predvsem Goljatova in čisto mičkano moja Tisti kljun pa nikar preveč ne glejte...
stana
20. dec 2007 7:20
Sem pošpricala z lakom za lase in je ok. Zdaj sicer niso užitni, pa saj ni vic v tem, da se pojejo, hehe. Je pa tudi res, da so dobre samo rožice, labodi so pa kisli kot vrisk. Ste probale?
LP
cervus
20. dec 2007 7:31
Rimljanka, kje to kupiš? A v Bauhausu? Loni Makaroni
20. dec 2007 11:31
Vsem izdelovalkam sladkih umetnosti čestitke! V reviji UNIKAT št. 41 je zelo lepo prikazana tekstovno in slikovno izdelava iz sladkorja. To sem že takrat občudovala. Opečene prstke bi pa mogoče lahko obvarovale s kakšnimi rokavicami, ki se uporabljajo pri pripravi hrane? Ne vem, če se potem da dobro oblikovat? Samo mogoče ideja. Lep pozdrav! regina
20. dec 2007 11:44
Regina, pod kateri mesec spada Unikat št. 41? mama4
20. dec 2007 12:12
mama4, maj/junij 2007. reginaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Pivski kruh