6. nov 2007 20:15
Če bo to v decembru, kar predvidevam da bo, glede na zasedenost novembra, bi šla jaz tudi, če vas ni že preveč. Nena
6. nov 2007 20:15
Če bo to v decembru, kar predvidevam da bo, glede na zasedenost novembra, bi šla jaz tudi, če vas ni že preveč. Nena
7. nov 2007 21:58
Evo, punce, novice iz prve roke. Tečaja bosta dva, na vsakega pride maksimalno 6 ljudi, termina sta pa naslednja: 17. in 18.12. (ponedeljek in torek). Prosim, da se prijavite kar tu na forum. In sicer imajo prednost sledeče osebe, ki so za tečaj sploh prosile. Kopiram s prvega posta: veri, Lidka, majamarko, stana.r, jade, mamamia, jagodas, sarabande, moja malenkost, barbara9, lisički ne vem, če bo zneslo, ker ni sobota, pa potem še elaphus. Za ežoja pa ne vem, a je resno mislil ali ne. On je glede na št. 12 že prva rezerva. Tečaj bo kot običajno - ob petih in na istem mestu.
Za dneve pa velja politika - kdor prvi pride, prvi melje. Pa če tiste/i, ki ste bili zainteresirani, ne morete, prosim, da to tukaj napišete, da bo lahko šel kdo drug.
Se pravi 6 za 17.12. in 6 za 18.12. Moja malenkost se prijavlja za 18.12. Pa ne mi pošiljati zs, ker v teh dnevih ne visim ravno pogosto tu. Sem med nočnimi ptiči in nimam dostopa do neta.
Loni Makaroni 18.12.
itd itd
Loni Makaroni
7. nov 2007 22:00
Aja, potem bom jaz mojstru sporočila točne prijave, tako da ni treba njega klicati. Je pa rekel, da se morava s Katko Lopatko pohvaliti, ker sva danes tako pridno mešali rižote. Loni Makaroni
7. nov 2007 22:23
Svečano priglašam in prijavljam mene in stano.r za 18.12, Loni ne boš se naju rešila...
jade
7. nov 2007 22:30
Aja, ežoj, črnolaska ne gre, samo dve bjondi................................. stana
7. nov 2007 22:31
A res stana? A ju jaz poznam? jade
7. nov 2007 22:36
Kjeee paaaaaaaaaaa stana
7. nov 2007 22:47
Jaz bi tud šla,če je še kaj prostora! val
8. nov 2007 1:18
Val, si na čakalni listi. Loni Makaroni
8. nov 2007 6:55
Evo, 3 mesta za 18.12. so že oddana. Zdaj rem pa v službo. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Kakijeva nevesta