17. dec 2007 23:59
Bom jutri poslikala, da se malo pohvalimo z izdelki (z mojstrovo pomočjo, seveda )
Pa da se še malo pohvalim: jaz sem že danes zjutraj delala nekaj s tem sladkorjem. Saj ne, da bi bila tako grozno pridna ampak bolj iz nuje... Namreč, ko sem sinoči prinesla te čudovite izdelke domov, sem ugotovila, da je nekje med potjo moj labod ostal brez kljuna. Ne, ne, nisem ga pojedla, mam dve priči, pa še vozit sem morala Še sreča, da sem sfehtala malo tega sladkorja pri Goljatu in sem ga lepo stopila v mikrovalovki na silikonskem podstavku, dodala malo oranžne barve in na hitro oblikovala kljun oz. nekaj, kar naj bi bilo temu podobno. En del sem stopila nad svečko in ga prilepila mojemu bogemu labodu. Uh, kok sem ponosna
Še nekaj me matra... Kam ste spravili te izdelke? Ugotavljam, da nimam nobene primerne posode. Goljat je rekel, da jih damo pod steklen zvon, pa nimam nič takega doma. Zaenkrat sem dala kar v en rostfraj pisker, ki ima steklen pokrov pa malo tistega silke gela (ali kako se mu že reče) zraven. No ja, če ne najdem nič pametnega, lahko še vedno pojem
stana