ZALOŽIL SEM RECEPT ZA PRAVO SRBSKO MUČKALICO; MAL SE ŠE EPOMNIM, DOST ČEBULE, MESO POPEČTI NA ROŠTILJU, PAPRIKA, PARADIŽNIK... SAM VSE JE TREBA SKUP ZLOŽIT, PA ŠE KAJ DODAT:)
BOM VESEL, ČE SE MI KDO IZPOVE! POZDRAV ZLATKO
zlatko83
ZALOŽIL SEM RECEPT ZA PRAVO SRBSKO MUČKALICO; MAL SE ŠE EPOMNIM, DOST ČEBULE, MESO POPEČTI NA ROŠTILJU, PAPRIKA, PARADIŽNIK... SAM VSE JE TREBA SKUP ZLOŽIT, PA ŠE KAJ DODAT:)
BOM VESEL, ČE SE MI KDO IZPOVE! POZDRAV ZLATKO
zlatko83
29. jul 2002 18:05
LESKOVAČKA MUČKALICA 80 dag svinjskega ali telečjega mesa 40 dag čebule 8 dag olja 1 pekoči feferon sol, poper, peteršilj Meso narežemo na kocke, posolimo in nanizamo na žico, premažemo z oljem in spečemo na roštilju. Snamemo meso z žice in ga damo v ognjevarno posodo premazano z oljem. Drobno zrezano čebulo popražimo, dodamo feferon, posolimo in popopramo. Posujemo s sesekljanim peteršiljem. Pražimo 2-3 minut. K mesu dodamo praženo čebulo, premešamo in zapečemo v pečici. Poznam samo leskovačko mučkalico. Upam, da ti bo recept prav prišel. Damjana Krajnc Sporočilo je spremenil(a) ladybird dne 29. jul 2002 18:06:06
19. jan 2010 18:22
nič nebo s tega vam manjka zelenjava... jurch99
19. jan 2010 20:21
Uf ... :)) s0ncek*
20. jan 2010 9:22
s0ncek* je napisal/a: |
Uf ... :))s0ncek* |
Ja, osem let od zadnjega sporočila ... Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Pijana Kokoš