Iščem recept rolade z kislo smetano in orehi oz. marmelado. Mi lahko kdo pomaga?
HVALA!
beki
Iščem recept rolade z kislo smetano in orehi oz. marmelado. Mi lahko kdo pomaga?
HVALA!
beki
4. nov 2007 17:21
Ali je mogoče že delal kdo iz tega recepta? beki
4. nov 2007 17:22
Že velikokrat narejena in vsakič pohvaljena. londonska rezina
4. nov 2007 17:23
beki! Ne vem katero rolado iščeš, meni je ta zelo dobra, super sočna: 8 beljakov stepem v sneg, počasi dodam 8 velikih žlic sladkorja in en vanilin sladkor. Potem dodam še osem rumenjakov. Na koncu pa vmešam še 10 dag mletih orehov. V pekač položiš peki papir in ga potreseš z moko (zato da se masa ne prime preveč na papir). Maso zlij na pekač in peci na 175 stopinj 15 minut. Pusti testo da se malo ohladi, potem ga namaži z dvema kislima smetanama in zvij v rolado. Jaz jo tesno zavijem v alufolijo in postavim v hladilnik da se ohladi. Iz hladilnika je najboljša. Dober tek! saš spagon
4. nov 2007 17:40
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10040 Kulinarična Slovenija recepti: - Orehove roladice s kislo smetano tole? Božanske so RadaJem
4. nov 2007 17:49
Ekko no saj je že v bazi....nisem pogruntala nič novega lp saš spagonKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Pivski kruh