Hojla!
Zanima me, če ste, in kaj ste kupovale v Zehrerju v Celovcu.Eno od naslednjih sobot grem v Celovec, pa me zanima kaj se splača kupiti.Hvala!
jezek
Hojla!
Zanima me, če ste, in kaj ste kupovale v Zehrerju v Celovcu.Eno od naslednjih sobot grem v Celovec, pa me zanima kaj se splača kupiti.Hvala!
jezek
3. nov 2007 13:22
A to je tista trgovina s čokoladami, slaščičarskimi pripomočki itd.? No, če je to to sem bila včeraj tam. Nič presenetljivega. Imajo sicer kar veliko modelčkov za piškote, različnih pekačev...glede cen pa ne vem, jih niti gledala nisem, pa tudi pri nas ne vem kakšne so. Seveda imajo tudi koksovo mast, marcipan, "hostije" (kako se pravzaprav temu reče?)in še veliko drugih uporabnih stvari za peko. Najbolje, da doma pogledaš kaj misliš delati (tudi adventbna peka že pride v poštev) in tam pogledaš za sestavinami, ki jih pri nas težje dobiš. Pa če koga zanima, tudi "zlat sladkor" sem videla (o njem je bilo predkratkim kar nekaj povedanega). Cen pa res ne vem, sem šla samo malo "firbca past". U pa še nekaj..če si ljubiteljica čokolade moraš nujno zaviti tja. Sem ravno gledala koliko različnih vrst je imajo! =) fleur Sporočilo je spremenil(a) fleur dne 03. nov 2007 13:23:49
3. nov 2007 13:24
Ta trgovina se nahaja v Gradzu tud? Jelenckova
3. nov 2007 13:36
Celovec mi je dost bližje kot Ljubljana ali Gradz, zato za Zehrer v Gradcu ne vem, Pekarna Vrhnika mi je pa od rok. Sem pa ravno zdaj brskala po Staninem albumu in me zanima kje ona nabavlja okraske. Verjetno kje v Zagrebu(tako mislim zaradi napisov na vrečkah in škatlicah). jezek
3. nov 2007 13:37
Jazek ti odkraski so iz bosne. jade
3. nov 2007 15:23
Kje pa se nahaja ta trgovina v Celovcu? Imam namen obiskati Celovec v bližnji prihodnosti. Prosim, če mi lahko katera pove. Celovec kar poznam. JORDI
3. nov 2007 15:36
V tisti ulici, kjer je tudi H&M, Hartlauer... Če greš od glavnega trga (tam, kjer je zmaj, sedaj ga prenavljajo) naprej (proti City Arkaden oz. nekaj takega) je vmes še en trg (zdaj so tam postavili nekakšno "uro", ki odšteva koliko časa je še do EP 2008), tam zaviješ desno in gledaš levo stran ulice =) Upam, da nisem še bolj zakomplicirala. fleur
3. nov 2007 15:49
Trg se imenuje Alter platz( nekaj takega), tudi meni so razložili tako nekako, blizu H&M. Nisem pa še iskala te trgovine, ker že nekaj let nisem bla v centru Celovca, ko so pa vse trgovine na obrobju. Ampak tolko se pa spomnim da mislim, da bom našla. jezek
3. nov 2007 16:01
Ja, trgovino je res lahko najti. Je pa res, jezek, da je zelo blizu H&M. fleur
3. nov 2007 16:12
Poglej na njihovo spletno stran:
V Grazu je ena druga trgovina:
Loni Makaroni
5. nov 2007 9:07
Zehrer je že desetletja moja zelo priljubljena trgovina, v njej sem kupovala že v jugoslovanskih časih, ko pri nas ni bilo dobiti še nobenih okraskov. Pri Zehrer človek ne kupuje zato, ker se splača, ampak zato, ker tam dobiš stvari, ki jih drugje nimajo. Ena od stvari so jedilne barve, tudi v prahu, ki jih imajo v bolj "gospodinjskih" in ne veletrgovinskih količinah. Mimogrede, tisti Haasov srebrni in zlati sladkor stane okoli EUR 3,60 vrečka. Imajo tudi npr. jelenovo sol (Hirschhornsalz) in pepeliko (Pottasche) za medenjake, imajo glukozni sirup v majhnih plastičnih posodicah, srebrne in zlate perlice v majhnih količinah, pri njih kupujem olupljene pistacije, pa še marsikaj bi se našlo. Res se je vredno zapoditi v v zadnji levi kot trgovine in natančno pregledati vso ponudbo (seveda je koristno znati nekoliko nemško). teta torta Sporočilo je spremenil(a) teta torta dne 05. nov 2007 11:12:19Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Grški pita kruh