2. nov 2007 20:50
No, pa se izkazalo, da tudi jaz česa ne maram. in sicer:
- ljudi, ki drezajo vame, kadar sem v položaju ekonom lonca - preventivno izginem, preden ekspoldiram.
- inšpekcijskih pregledov tašče, kadar nimam vse poštimano - preventivno jaz obiščem njo, preden se nariše.
- ljudi, ki samo jamrajo in se smilijo sami sebi . In seveda čakajo, da jim boš pomagal - preventivno jim pomagam tudi, če tega nočejo in potem mi dajo mir.
- tistih "prijateljev", ob katerih ne rabiš sovražnikov - preventivno izberem same take, ker potem ne rabim sovražnikov.
- kazalca, ki me neprestano opominja, da je čas za to ali ono ali da mi zmankuje časa za kaj pomembnega - preventivno si dan nabijem z aktivnostmi in potem se dam zjuraj na ON in zbečer na OFF in smo vsi srečni in zadovoljni, najbolj pa jaz, ker mislim, da na meni svet stoji.
- likanja!!!!!! - preventivno nabavila moža, ki to obvlada in CELO RAD POČNE.
- pomivanja kopalnice - preventivno uredila novo kopalnico, pa ni pomagalo, žal.
- peke tort - preventivno sem se toliko zredila, da naslednjih nekaj let ne smem nič sladkega...
- dopusta - ker je toliko priprav prej pa toliko pranja potem - preventivno sem se odločila, da bom ZARES UŽIVALA na dopustu, ko bom lastnik zlate kreditne kartice.
Pa še kaj bi se našlo, hi hi hi
helenag