2. nov 2007 11:53
Mimika, se popolnoma strinjam s tabo.... čeprav še nimam tolikšne kilometrine kot ti, pa sem na kulinariki prisotna že kar nekaj časa, 1x bolj, drugič manj. Zanimivo, da pa me v klepetalnico nekako ne potegne (v bistvo sem samo 1x na hitro pogledala, v pogovor se sploh nisem vključila) ali pa me je malce strah, da bi me preveč "potegnilo", saj je moj čas malce omejen oz. mi potem za ostale stvari zmanjka časa. Mogoče tudi zato nimam posebno tesnih stikov z nobeno članico oz. članom, so mi pa mnogi zelo simpatični (dosti od teh se jih tudi ne javlja več). Ne bi pa bilo slabo, če bi navezala tesnejši stik s kom iz mojega okoliša ......... mogoče kdaj v prihodnosti.....
.
Drugače pa kulinariko prečekiram vsaj nekajkrat dnevno, vsaj za nekaj minut, tako da vidim če je kaj novega in sem vesela, da sem članica tega društva, saj ste mi pomagali rešiti že marsikateri izziv, pa tudi želodčki mojih najdražjih so bili že velikokrat hvaležni.
Drugače pa nas tukaj dosti misli dobro in če bomo nadaljevali tako še napraj se bodo negativci sami od sebe izločili, ker jim takšna sredina ne bo zanimiva, saj ne bodo imeli povoda.
LP
katjushka