31. okt 2007 21:57
Jade, slikic ni, je kuharca nesla predem mi je uspelo poslikat Razen, če poslika ona... matilda
31. okt 2007 21:57
Jade, slikic ni, je kuharca nesla predem mi je uspelo poslikat Razen, če poslika ona... matilda
31. okt 2007 21:58
Kuharicaaaaaaaaaaaaaaa slikiceeeeeeeeeeeeeeeeeee. Prosim. jade
31. okt 2007 22:21
Hvala, hvala, sej bom kar zrastla od teh pohval, pa itak sem bolj pri ta velikih po cm...
Anamarija, do zdaj je moj edini tečaj kulslo Aja, pa v petek sem bila na pralinejih pri Goljatu
Naslednji mesec, če bo vse po sreči in če se ne bova izgubile, greva z jade na dekoracijo tort
Kakšne tortice bova šele pol delale
Tilenboc, žičke sem imela doma, ker včasih izdelujem tudi nakit, vendar so bile skoraj premehke. Drugič bom uporabila kakšno bolj trdo žico. Srčki so prav tako iz tičino mase. Črke na srčkih sem pisala s pisali od Schwartau-a vendar so se zelo počasi sušile. Drugič bom uporabila kaj drugega ali bom toliko prej naredila, da se lepo posuši.
Kuharca, ne vem, bom vprašala Goljata, ko bom šla spet k njemu.
Pitončica, hehe medve sva pa itak zmenjene za tisto tortico
Jade, kok si ti pametna! Jaz sem pa še študirala ob 2 zjutraj, ko sem delala torto, kako ti to narediš s silikonsko podlago, da nimaš vzorčka Hehe samo okol obrneš podlago
Se ti pa moram pohvalit, da mi je tast naredil tak dolg valjar (kot oklagija samo debelejši), da bom lažje valjala
stana
31. okt 2007 22:23
men je pa fotoaparat preminil in je slikca sm na fotoaparatu....škoda jade. kuharca37
31. okt 2007 22:23
mislem rečt mobilcu....joj se mi že spi kuharca37
31. okt 2007 22:25
Hej kolk sem jaz smotana. Pa saj imam tasta 1 nadstropje nižje, ki je tišler ga grem takoj jutri fehtat. jade
31. okt 2007 22:31
aja, pa dve dilci mi je tud dal, za distančnike... stana
1. nov 2007 0:22
tilenboc, žičko sem sama nabavila v Cityparku v Levčku, trgovini z slikarskimi in oblikovalskimi pripomočki, po moje jo imajo v vseh teh trgovinah "art" tipa. matilda, a potem je ratala tortica? kuharca, saj lahko sliko iz fotoaparata prem MMS-a. infrardeče ali bluetootha preneseš na računalnik, če nimaš slučajno kabla za to, LP katka
1. nov 2007 1:13
Sem čisto brez besed Dušanka
1. nov 2007 7:40
stana je ( med ostalim ) zapisala:
Naslednji mesec, če bo vse po sreči in če se ne bova izgubile, greva z jade na dekoracijo tort
Se vas že veselim, pripravil bom vse, da vas naučim. Prva vaja bo: izdelava barvnih mišjih kakcev .
Drugač, jade, sploh nisi smotana, če bi bila, bi fehtala staninega tasta..
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Brownie z marelicami