1. nov 2007 17:07
Joj, končno sem našla možička in predvsem očala
Hvala, za pomoč!
Anamarija
1. nov 2007 17:07
Joj, končno sem našla možička in predvsem očala
Hvala, za pomoč!
Anamarija
2. nov 2007 15:51
Zakaj pa jaz ne vidim slikic, pa ne zato, da bi potrebovala očala? Nikakor se mi ne odprejo!!!! evamaja
2. nov 2007 16:07
Evamaja zdaj se vidijo slikice, videlo se pa ni zato, ker spletna stran moj album ni delala. jade
2. nov 2007 16:12
Ja zdaj jih pa vidim kako so lepeeee. evamaja
2. nov 2007 16:23
Jade...kaj si ti naredila tole torto? Že dva dni sanjam tega lepega srčka, danes bom morala vzeti uspavala..a ni boljše narediti gršo torto, da jo ni škoda pojesti? Anamarija
2. nov 2007 16:57
veste kaj, vi pa znate ljudem vzeti veselje. mislila sem, da sem na kulinaričnem področju še kar podkovana. ko gledam tele umetnine, vidim, da sem zgolj vajenka med mojstricami. vse čestitke. mimika Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 02. nov 2007 16:57:25
2. nov 2007 17:19
mimika je napisal/a: |
veste kaj, vi pa znate ljudem vzeti veselje. mislila sem, da sem na kulinaričnem področju še kar podkovana. ko gledam tele umetnine, vidim, da sem zgolj vajenka med mojstricami. vse čestitke. mimika Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 02. nov 2007 16:57:25 |
Ej, mimika,
natančno tako se jaz velikokrat počutim.
ežoj
2. nov 2007 17:38
anamarija1 je napisal/a: |
Jade...kaj si ti naredila tole torto? Že dva dni sanjam tega lepega srčka, danes bom morala vzeti uspavala..a ni boljše narediti gršo torto, da jo ni škoda pojesti? Anamarija |
Srček je stanin.
jade
2. nov 2007 17:40
Ežoj, ampak tista tvoja tortica je pa zelo lepa. Pa glazura... Še angelčki bi jo jedli! Pardon, miške
Jade, vidiš, če se zgubive, greva pa k ežoju na tečaj izdelovanja barvnih kakcev
Hahahaaa anamarija, saj moja tašča je dva dni kazala vsem tisti sček, jo sploh ni hotela razrezat
Ampak takole vam povem: ZA VSE JE KRIVA JADE Ona mi je dala tičino maso in me navdušila, da sem začela ustvarjat te tortice
stana
2. nov 2007 17:41
Ma ta jade pa je od hudiča. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Ajdov kruh z orehi