1. nov 2007 9:36
jernej je napisal/a: |
Če pa želite nemoderirane forume si pa berite komentarje na 24ur novicah. Prebereš vseh 120 sporočil pa ne veš ali si butast ti ali odgovori, taka kultura pisanja je tam.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Joj Jernej si me pa nasmejal navsezgodaj zjutraj, še glava me je nehala bolet od celonočnega prepevanja naše dojenčice.
Sicer, če komu ni všeč nikogar ne silimo, da se druži z nami. Ampak za vsako figo pa tudi ni treba biti užaljen, joj eni ste hujši kot otroci. Pa saj je vsakemu že kdo kaj takega rekel kar mu ni bilo všeč, pa ne vzameš tega tako osebno.
Koki cena za marcipan je res ugodna, kar vzemi ga, pa čeprav je pred rokom, dokler ne bo okus spremenjen po moje ga mirno uporabljaš. Kaj boš pa delala z marcipanom? Sploh, če si slaščičarka imaš sigurno veliko dobrih idej. Daj še nam amaterjem kakšno novo idejo.
Jaz sem včasih preden sem odkrila tičino maso prekrila otroške torte z marcipano. Delala sem čebelico in pikapolonico. Pa se mi je zdelo škoda marcipana, ker ga večina ni marala pa je šel potem v smeti. So kar olupili torto. Zanimivo tičino maso pa mi še nihče ni stran vrgel. Svašta. Pa ni bog ve kakšnega okusa.
Delala sem že tudi sam marcipan, pa se mi ni dalo lupit mandljev in so se notri poznale rjave pikice od lupine. Sicer nihče ni nič rekel, ker so mislili, da tako mora biti.
jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 01. nov 2007 09:47:56