Spletna prodaja - nateg

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

2. nov 2007 10:25

Se delno strinjam z vekii-jem, no ne strinjam se s tistim delom o lenih ritih. Nasplošno pa menim, da smo vse preveč zahtevni, ajd če maš denar pa kupiš bmw po ceni kot je stalo moje stanovanje maš pravico, da si zmišljuješ tudi sivokodrlajsasto barvo (karkoli že to pač je), ampak ljudje smo se naučili komplicirati pri tako brezveznih stvareh, da je že kar brezveze! Smo pa ljudje se mi zdi v osnovi taki (ali pa je odvisno od dneva), da če nas npr. pri Šparu razočarajo (pa je mogoče samo trenutek emocije) in že rečemo nikoli več nebom tam kupoval, tam so sami bedaki,... in to raztrobimo vse naokrog (pač v tistem momentu), čeprav morda nismo mislili tako. In da je včasih tudi kaka razlaga za kako stvar, kot je prej opisal gospod iz mimovrste.com (al kako so že)... Morda bi mu svetovala, da zraven zahteve po številki računa še opišejo na kratko kot je opisal nam (proizvajalec blablabla...) in bomo vsi bolj razumljivi. Se mi pa zdi pohvalno, da so v drugo ponudili denar, saj če bi bil kakšen "nateg" bi nas "nategovali" po par mesecev, pa ne bi bilo ne denarje ne slušalk itd. ZAČETNICA

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

2. nov 2007 10:38

Mimovrste so eni redkih ki se držijo tega kar je napisano / imajo na svojih straneh napisano... Sem naročil blago v vrednosti 400€, blago ni bilo to kar sem "mislil" da bo ( v smislu teh.karakteristik) in sem lepo vrnil, napisal da želim vračilo denarja ...in, denar je bil v roku kot ga navajajo nakazan... Escada

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

2. nov 2007 10:52

So se ti pa morali res zameriti, glede na to, da isto sprašuješ na (vsaj) dveh forumih. lp

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

2. nov 2007 11:00

Ja, in poleg vsega ti tukaj še odgovori človek prav z mimovrste, ti pa ne bev ne mev nazaj. Ajaj Dana Sporočilo je spremenil(a) DanaS dne 02. nov 2007 11:01:45

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

2. nov 2007 14:06

Sicer pa - tudi negatovna reklama je reklama, kajne?  rimljanka

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

2. nov 2007 14:57

Tudi moj sin kar dosti kupuje , mimo vrste. In do sedaj je bilo res vse ok.Jaz sem bila sicer v začetku skeptična in vendar sem sedaj zadovoljna. Je pa imel smolo nečak z zvočniki,dvakrat so mu jih že menjali.Tako je to, mi nimamo pritožb tukaj,pa jih imamo kje drugje, kjer pa jih drugi nimate. dari

cruix  

član od: 2.1.2006

sporočila: 3

12. nov 2007 21:02

Da zapišem še mojo izkušnjo kupil sem nekaj računalniških izdelkov, zmotilo pa me je da ima pomnilniški modul odprto embalažo. Na mimovrste sicer odgovarjajo da edino tako lahko preberejo črtno kodo, vendar se jo čisto jasno in v celoti vidi tudi skozi embalažo. Matična plošča je prav tako prišla odprta in v neoriginalni embalaži - od drugega proizvajalca. Mogoče so izdelki res nerabljeni kot mi zagotavljajo, pa vendar bom premislil kje bom naslednjič kupoval. cruix

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti