2. nov 2007 10:25
Se delno strinjam z vekii-jem, no ne strinjam se s tistim delom o lenih ritih. Nasplošno pa menim, da smo vse preveč zahtevni, ajd če maš denar pa kupiš bmw po ceni kot je stalo moje stanovanje maš pravico, da si zmišljuješ tudi sivokodrlajsasto barvo (karkoli že to pač je), ampak ljudje smo se naučili komplicirati pri tako brezveznih stvareh, da je že kar brezveze! Smo pa ljudje se mi zdi v osnovi taki (ali pa je odvisno od dneva), da če nas npr. pri Šparu razočarajo (pa je mogoče samo trenutek emocije) in že rečemo nikoli več nebom tam kupoval, tam so sami bedaki,... in to raztrobimo vse naokrog (pač v tistem momentu), čeprav morda nismo mislili tako. In da je včasih tudi kaka razlaga za kako stvar, kot je prej opisal gospod iz mimovrste.com (al kako so že)... Morda bi mu svetovala, da zraven zahteve po številki računa še opišejo na kratko kot je opisal nam (proizvajalec blablabla...) in bomo vsi bolj razumljivi. Se mi pa zdi pohvalno, da so v drugo ponudili denar, saj če bi bil kakšen "nateg" bi nas "nategovali" po par mesecev, pa ne bi bilo ne denarje ne slušalk itd. ZAČETNICA