Mikrovalovna pečica

neznan uporabnik

tema odprta - 24. jul 2002 14:15 | ogledi: 2.562 | odgovori: 2

KUPIL SEM MV PEČICO WHIRLPOOL, ZRAVEN PA NI NIČ KAJ PAMETNIH NAVODIL.

ZANIMA ME ČE KDO VE KAJ VEČ KAKO NAPRAVITI RECIMO JUHO IZ VREČKE ALI NASPLOH JUHO, PA KOTLETE, POMFRI, RESTAN KROMPIR, SKRATKA NAJOBIČAJNEJŠE STVARI. Z VSAKIM NASVETOM BOM ZELO ZADOVOLJEN.

DEJAN GRČAR

KRALJ  

član od: 22.10.2001

sporočila: 123

24. jul 2002 15:20

Bolj pametnega nasveta žal nimam kot to, da pogledaš teme nazaj, ker se je letos že dvakrat na dolgo in široko pisalo o mikrovalovkah.Upam, da boš tam našel kaj pametnega, ker je bilo res precej uporabnih podatkov. lp Kaja

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

15. jun 2003 19:04

Ravno sedaj imam v roki knjigo "ABC kuhanja v mikrovalovni pečici" od Elke Blome - super dobri recepti sposodil sem si jo v knjižnici, pojdi na COBISS in jo poišči v tebi najbljižji knjižnici, pa tudi marinka Pečjak je napisala eno super knjigo, imenuje se Kuhanje v mikrovalovni pečici (upam da se nisem zmotil), dobiš jo ravno tako v knjižnicah, za ostale recepte, navodila itd. (zbrane iz raznih virov) pa mi prosim pošlji MAIL - izberi AVTOR:... na vrhu sporočila in pošlji mail! Bojan Z.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti