30. okt 2007 17:47
Zasvojenost, ki ne škoduje! Se tud jaz trudim že cel mesec (takrat sem postala nova uporabnica) , da vsaj za pet minut mal pošnofam tlele, sem koj boljše volje. Pozdravljeni vsi TA NOVI! lp presta77
30. okt 2007 17:47
Zasvojenost, ki ne škoduje! Se tud jaz trudim že cel mesec (takrat sem postala nova uporabnica) , da vsaj za pet minut mal pošnofam tlele, sem koj boljše volje. Pozdravljeni vsi TA NOVI! lp presta77
30. okt 2007 18:36
Dobrodošle nove članice. Kar pa se zasvojenosti tiče, bi rekla moja hči: Mami pa kaj spet si na kul Slo. lili_stef
30. okt 2007 19:05
Dobrodošle nove članice. Kar se tiče zasvojenosti pa moja mami ki nima pojma o računalništvu pravi: " Ti bi se morala poročit z računalnikom, da bi bla lahko skos na inetrnetu" In moram priznat da ko sem bila 1 teden na dopustu brez računalnika sem mislila da bom znorela. Sem taaaaaaako pogrešala punce iz kulinarike in iz IL DIVO foruma. tamalaursa www.ildivo.com
31. okt 2007 0:51
pozdravljene NENY111 in BANY v naši družbi je res lepo miki miška Sporočilo je spremenil(a) miki miška dne 31. okt 2007 00:52:38
31. okt 2007 21:12
Vse "tanove" pozdravljene in dobrodošle med nami. buča
31. okt 2007 22:41
Čau vsi novi!!!!! Dobrodošli! spagon
31. okt 2007 22:49
ja, res te zasvoji, jaz sem nova ćlanica prb. 2 meseca, pa že prej nisem mogla preživet dneva brez kul.slo; sem se enkrat prav zgrozila, ko sem iskala recept za sladico, da bi fascinirala domače, pa mi je pogled slučajno ušel na uro-2 uri in 1/2 sem brskala! Te dobesedno potegne not, oz. kako se že reče:a si tud ti not padu? tjamat
1. nov 2007 7:38
Hojla! Pozdrav vsem novim in starejšim (ki jih spremljam že nekaj časa)! Zasvojenost s Kul.Slo. je res težko obvladljiva. Sedaj ko sem se odločila oglasiti, bo verjetno še težje. Ampak v vaši družbi je tako prijetno in koristno, da ni problem najti vsaj nekaj minut na dan (beri vsaj urico). Lep dan vem vam! jezek
1. nov 2007 11:55
Pozdravljena ..... maserka http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Iqg8FaVKSVzzqM:http://www.planet-tus.com/img/Avatar/496_small.
1. nov 2007 12:26
pozdravljene vse nove članice, na najboljši zasvojenosti vseh časov. MajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Palačinkina torta z malinami