Na pomoč! Iščem recept za kakšno preprosto kostanjevo-čokoladno pecivo, ne bi preveč komplicirala.Če ima kdorkoli kakšno dobro idejo...že vnaprej hvala!
Sashika
Na pomoč! Iščem recept za kakšno preprosto kostanjevo-čokoladno pecivo, ne bi preveč komplicirala.Če ima kdorkoli kakšno dobro idejo...že vnaprej hvala!
Sashika
29. okt 2007 12:30
Naredi kak čokoladni biskvit (receptov je v bazi, kolikor hočeš, na priemr pi čokoladni torti Noa), nadev pa: kosatnjev pire potrebuješ, pa maslo - tega zmehčaj in temeljito stepi z mešalcem, dodaj sladkor v prahu, malo vanilijevega saldkorja, potem vmešal kostanjev pire in staljeno čokolado. Na koncu lahko dodaš še stepeno saldko smetano, lahko pa je brez te.
to je tako zelo enostavno, se pa najde še kaj bolj zapletenega.
Aja, v bazo poglej še pod avtro-ogrska kostanjeva torta, krema je čudovita, sem jo delala po tem receptu od tete torte.
Mamamia
mamamia
29. okt 2007 16:38
Hvala, ta krema se mi zelo dopade Sashika
29. okt 2007 17:23
je sicer torta, ampak je zelo hitro narejeno. http://kulinarika.net/recept.asp?ID=4263 lp, pinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom