29. okt 2007 18:58
Punce a vam je ostalo še kaj pralin??? jade
29. okt 2007 18:58
Punce a vam je ostalo še kaj pralin??? jade
29. okt 2007 19:06
Jade, mislim da ene 6 komadov vse skupaj, čeprav ne vem če bodo do jutri, je velika sreča da me ni dopoldan doma:)))))pa pri vas???
29. okt 2007 19:24
Kje pa, še drobtin ni nikjer. So bile že reklamacije. Loni Makaroni
29. okt 2007 19:31
a da jih je bilo premalo v embalaži???
29. okt 2007 19:35
Pozdravljene! Ne vem, če lahko in če je prav, ampak ali vas lahko prosim za recept za mandeljeve kupčke - tiste ki ste bile na tečaju? Na slikci izgleda vse taaakooooo fino in oh in sploh. Hvala! Moycaa
29. okt 2007 19:44
Mandljeve palčke zmešaš z veliko količino sladkorja v prahu, daš v pekač in v pečico, jih prepražiš. Dobro preseješ in jih navlažiš s stopljeno čokolado - mi smo uporabili temni, mlečni in beli obliv, pa s količino čokolade ne smeš pretiravati. Z žličko narediš kupčke in počakaš, da se čokolada strdi. Količin mojster ni navedel, ampak sladkorja v prahu mora biti res veliko, palčke so bile z njim pokrite. Ta sladkor pa porabiš za kake piškote, ga ne vržeš stran.
Loni Makaroni
29. okt 2007 19:47
Najlepša hvala Loni! A mandljeve palčke sam nasekljaš ali se dajo kupiti? Prste bom še kaj potrebovala, se mi zdi? Moycaa
29. okt 2007 19:55
Moycaa, mandljeve paličice lahko kupiš, ampak so v manjših pakungah in prec držaje kot že navadni mandlji... Loni, ampak mojster je mandljeve palčke ter sladkor v prahu še malce pokapal (hm se mi zdi da s sladkornim sirupom, naj me popravi katera), da se sladkor prime. Pražiš 20 minut na 160, vmes premešaš.
29. okt 2007 21:04
Imaš prav, s sladkornim sirupom, ja. Tega narediš pa tako da segreješ vodo in v njej raztopiš sladkor. Sem to spregledala, saj veš, da me je poslal tja v kot Loni Makaroni
29. okt 2007 22:01
Za kdaj so tortice ,pri mojstru Goljatu?? Je še kaj prostih mest?? valKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi