Nakup novega pomivalnega stroja

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

29. okt 2007 19:21

Meni je pa Bosch čist mem in komaj čakam, kdaj bo čas za zamenjavo, pa ga nimam še prav dolgo časa, mogoče dve leti. Enako kot Barbarin je Logixx in 3 v 1, pa ne vem, kaj še vse, pa je daleč od prejšnega Aristona, v katerega sem naložila še pa še, pa je to tudi pomil. Pri B. ni šans, da mi pomije, če je slučajno posoda naložena  malenkostno ena čez drugo. Pa v spodnjem predalu npr. pomije skoraj vse, ena posoda pa, kot, da se je voda ne bi dotaknila. Pa samo, da posveti zvezdica, ostane del posode po pomivanju moker.

Glede na mojo izkušnjo se zmeraj čudim, kako to, da B. tako hvalite.

vanilija76  

član od: 29.9.2007

sporočila: 415

29. okt 2007 19:42

Tudi pri nas imamo vgradni Boschev pomivalni stroj in nimam kaj grajati. Smo zadovoljni.Sicerje pa stvar okusa in želje kaj si kdo želi.Jaz osebno sem hotela imeti najtišjega.Pere v redu,če pa posodo zložiš eno čez drugo,pa normalno,da ne more oprati vse kar je prekrito pred vodo. vanilija76

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

29. okt 2007 19:57

Imamo Gorenjev pomivalni stroj - vgradni s tipkami na notranji strani vrat - z njim ne bi mogla biti bolj zadovoljna. Je bil pa res hecen šok, ko sem rekla, da bi Gorenjeve aparate, ker so slovenski (pa nisem lokal patriot), potem pa odprem vrata pom. stroja in gor na veliko piše made in Germany. Moycaa

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

29. okt 2007 22:39

tudi sam imam bosch pomivalni stroj logixx,višjega razreda dela 2 leti brezhibno šepetajoče tiho (43db),in brez problemov posodo opere brezhibno čisto,in posuši tako da nimam problemov TAKO DA ME RES ZANIMA,KAJ JE TKO NAROBE PR TVOJEM POMIVALCU? pa tud sestra ga ima že 5 leto,in ima družino tko da pere večkrat na dan!! sicer je pa tko,kakor naletiš in imaš srečo,tko pa je! upam da rešiš problem,in ugotoviš,kaj je res narobe z strojem? lep pozdrav vsem miele

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

30. okt 2007 7:02

To tudi mene zanima. Včasih, ko je bila sestra pri meni, se je čudila, koliko spravim posode v Aristona, ona je imela B.. Meni se je zdelo normalno, zdaj pa se mi ne, kako jo  gre lahko tako malo v B. Košare se podirajo, npr. naložim kozarce, pa se kar naenkrat  vse skupaj podre. Moycaa, saj ne nalagam posode eno čez drugo, če se dve  samo malo pokrivata je učinek pranja katastrofalen. Meni ni čisto jasno, kako se lahko pet delov posode v spodnji košari pomije, šesti pa je umazan, kot, da se ga voda ne bi dotaknila. Po mojem nima smisla servisa klicat, ampak stroj zamenjat.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti