Počitnice

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

tema odprta - 27. okt 2007 15:20 | ogledi: 1.147 | odgovori: 4

Mene pa zanima kaj boste počeli prihajajoči teden vsi tisti, ki ste dela prosti. Razen, da boste šli svečke prižgat, se razume

Kaj boste pa delali s šolarji, ki imajo ta teden prost oziroma kam jih boste peljali

Predvidevam, da na kakšne delavnice, kjer se izdeluje iz buč in podobno.

Sprašujem zato, ker imam sama dva šolarja, v naši okolici pa ni nič "zanimivega" predvidenega za te deževne dni.

blažkaa

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

28. okt 2007 8:23

Nihče ne bo ničesar delal, nikamor šel in posledično nič napisal blažkaa

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

28. okt 2007 10:43

Ja, blažkaa, veš to je tako, res imajo naši šolarji prosto, a kaj ko pa starši nimamo Naša family imamo kak dan drugi teden rezerviran za kopanje - ko bo ati "fraj".Dela namreč na 4 smene, se pravi svetke in petke in tako izkoristimo tiste dni ko je prost. Drugače pa imajo otroci vsako jutro ob 9ih organizirane športne igre v telovadnici v šoli in sta se moja dva že odločila, da bosta hodila, sama, lepo nahrbtniček na rame, pa kak sokec not... Drugače pa tudi kak lep dvd nebo škodil, pa kaka igrca, knjiga.... Kristina Sporočilo je spremenil(a) Kristina dne 28. okt 2007 10:43:37

neznan uporabnik

28. okt 2007 10:43

tukaj v celju imamo brezplačno organizirano vsak dan razen četrtka razne športne aktivnosti kot so plavanje, drsanje, keglanje, badbinton, nogomet, fitnes... mislim da je to v večih slovenskih kraji to organizirano...mogoče se bomo na teh dejavnostih kaj oglasli... lp lovebeyba

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

28. okt 2007 11:50

Mi tudi ne bomo nikamor šli, ker nadomeščamo tiste, ki so na dopustu! Razen tisti standard-tour di britofi. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti