Kaj spremljate hokej? In če, je to NHL, EBEL ali državno prvenstvo? Sama ga spremljam, tako ebel kot nhl in sem navijačica Jesenic :)
Marjeta Žniderčič
Kaj spremljate hokej? In če, je to NHL, EBEL ali državno prvenstvo? Sama ga spremljam, tako ebel kot nhl in sem navijačica Jesenic :)
Marjeta Žniderčič
27. okt 2007 14:47
JE - SE - NI - CE......itak. Lep pozdrav White Daisy
27. okt 2007 15:32
Pri nas doma pa je bilo včeraj skoraj takole: Njen in Njegov dnevnik > NJEN DNEVNIK: > > > > V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in > > popila pijačo. > > Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, > > ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na > > zmenek, > > ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, > > da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. > > Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. > > Z mislimi je bil odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, > > pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. > > Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. > > Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, > > ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. > > Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj ni rekel nazaj, > > da me ima rad. > > Nič ni rekel. > > Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla, sem pomislila, > > da me mogoče hoče zapustiti. > > Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal > > program, > > kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. > > Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. > > Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. > > Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. > > Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. > > Hotela sem se soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo > > zaspal. > > Začela sem jokati in jokala sem dokler nisem zaspala. > > Ne vem več, kaj storiti. > > Prepričana sem, da ima drugo ! > > Moje življenje je popolna katastrofa ! > > > > > > NJEGOV DNEVNIK: > > > Olimpija je izgubila...:(( > > Ampak seks je bil pa dober ! veverica
27. okt 2007 16:20
pri nas smo za olimpijo
27. okt 2007 17:28
Za Jesenice! Dananeznan uporabnik
27. okt 2007 19:45
js pa ubistvo spremljam če ni kej druga pametnega na kanalih... lovebeyba
27. okt 2007 20:22
Pri nas pa za Olimpijo. (EBEL) V državnem prvenstvu pa so ravnokar Jeseničani premagali Olimpijo in sicer 3:6 LP
28. okt 2007 11:26
Tud pr nas smo vse skoz za Jesenice. Smo ta pravi gorenci. katti
28. okt 2007 12:01
Roko na srce,bolj malo spremljamo hokej,če pa že,pa navijamo za Jesenice. Smo pa dolenjci. gogy
28. okt 2007 19:10
Mi smo tut za Jesenice. Spremljam pa tiste bolj zanimive tekme. katra55
29. okt 2007 8:04
Za Jesenice! (Dejmo j"h!) VanilijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike