26. okt 2007 22:10
Meni je najbolj grozna gostilna v Lj Pr" skelet. Niti mim tam ne morem. Brrrr,...Drugače mi je pa smešno ime Halo Kitajc, to je neka dostava. Jelenckova
26. okt 2007 22:10
Meni je najbolj grozna gostilna v Lj Pr" skelet. Niti mim tam ne morem. Brrrr,...Drugače mi je pa smešno ime Halo Kitajc, to je neka dostava. Jelenckova
26. okt 2007 22:17
Na Njegoševi za urgenco je pa DRUGA POMOČ.... londonska rezina
26. okt 2007 22:18
rimljanka, doštudirala sem pred 10 leti veverica, delala sem v knjižnici za geografijo na FF do leta 2000, morda te poznam :) katka
26. okt 2007 22:22
katka lopatka je napisal/a: |
veverica, delala sem v knjižnici za geografijo na FF do leta 2000, morda te poznam :) katka |
26. okt 2007 22:33
visoka - sigurno, imam 180 cm suha - no ja, hvala :) kratkolasa - takrat ja, rdečkaste lase rahlo skodrana - hm, niti ne :) katka
26. okt 2007 23:39
V kraju kjer je gostilna neuradno imenovana Pri kosmati taci, je bila včasih tudi gostilna Svoboda, so si dedi prav oddahnili, ko so šli za par ur v Svobodo. Lp Nasha
27. okt 2007 6:00
Pri nas se gostilna, kamor hodijo večinoma krajevni pijančki imenuje Apoteka...kjer najdejo svoje " zdravilo". Apoteka je uradno ime, neuradno pa Čakalnica smrti, ker so ti gosti res na pogled že skoraj mrtvi.Dodam še naj,da se gostilna ne nahaja v bližini pokopališča :). Lp,Tarja Tarja83
27. okt 2007 6:17
V knjigi za zgodovino za gimnazije (tam enkrat pred 30 leti) je pisalo: Po hudih bojih so partizani odsli na Pivo. (to je menda en hrib v Bosni, slisi se pa dobro) slepakura
27. okt 2007 7:44
Ali pa bife "Zadnja šansa", ker je bil odprt še potem, ko so povsod drugod že zaprli. Sweetie
27. okt 2007 8:12
Če se ne motim, je bila (ali pa je še) v Idriji gostilna "Nebesa". Spodaj v rudniku, se je eno odkopno polje imenovalo Pekel, po končanem šihtu pa so knapi šli v Nebesa.
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Milijonska juha