Ok, zdaj se boste smejale... Seveda mi je že ratalo naredit neumnost na mojem novem overlocku in vem, kaj je in bi znala popravit, če bi znala zadevo odpret... Vem, da je še v garanciji in ga bom nesla v servis, če ne bo druge možnosti, ampak nekoč ne bo več v garanciji in bi se rada do takrat naučila popravljat te zadeve sama. Stari šivalni stroj popravim vse sama, kar pač lahko dosežem, vedno mi pa dela probleme to, kako odpret ohišje, tisti del, ki se ga ne da odpret - če bi se to naučila, mislim, da ne bi več rabila serviserjev, vsaj upam... Mi je namreč lažje sami popravit kot vozit se sem pa tja, pa se pričkat s serviserji, da niso popravili tistega, kar je narobe...
Torej moje vprašanje je: ali kdo ve za kako internetno stran (to bi najrajši), kjer bi se dalo naučit o popravljanju šivalnih strojev (lahko tudi drugih strojev;), iščem pa ne najdem. Če tega ni, a kdo ve za kako dobro knjigo na to temo, jezik ni važen, če ni ravno v Švedščini ali kakem eksotičnem jeziku (Ang., Nem., Hr., so ok, pa tudi Fra. in Šp. bi še šla, če ni druge tudi It.), ali pa kak tečaj? Nekak se mi zdi, da se vsi ti "majstri" tudi to morajo nekje naučit, pa nekak mislim, da vseeno nisem bolj zabita kot povprečen serviser, tak da bi se tega lahko naučila... Ali pa če je kak serviser tu, če mi lahko napiše, kako odpreš te škatle?!
Najnajlepša hvala!
Veri