pozdravljeni!
Pred kratkim sva s sinom gledala risanko ratatoulie-al neki tazga-zihr veste za katero gre,zdej pa mene zanima,če ima kdo recept za to nenavadno-al čist običajno francosko jed...
lep dan
ardnaskela
pozdravljeni!
Pred kratkim sva s sinom gledala risanko ratatoulie-al neki tazga-zihr veste za katero gre,zdej pa mene zanima,če ima kdo recept za to nenavadno-al čist običajno francosko jed...
lep dan
ardnaskela
24. okt 2007 16:27
bi rekla,da bo nekim tazga,tam je sicer zgledal kot neka musaka al pa neki podobnega...bom probala,pa pol pokomentiram hvala!!!! ardnaskela
24. okt 2007 16:31
slikica http://www.comptoirgastronomique.com/images/files-extra-fields/rat sicer ni tako kot je bilo v risanki, tam je bilo pač na kolobarje narezana zelenjava in drugače servirana. nektarina
24. okt 2007 16:35
ratatouille je zelenjavna jed, kot nekakšna lahka zelenjavna enolončnica, ne pa zelenjava, postrežena s kakšno omako. Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Rižota brez filtra