25. okt 2007 9:57
Ja, frina, tako nekako bo. Se povsem strinjam, da se ukrepa le, ko stavri preidejo čez rob.
Hvala za želje, sonca trenutno niti za vzorec ni.
rimljanka
25. okt 2007 9:57
Ja, frina, tako nekako bo. Se povsem strinjam, da se ukrepa le, ko stavri preidejo čez rob.
Hvala za želje, sonca trenutno niti za vzorec ni.
rimljanka
25. okt 2007 12:04
Rimljanka, čestitke! Avtoritete ti pa tako nikoli ni manjkalo (vsaj po mojih izkušnjah;), tako da je funkcija kot nalašč! Zadnje čase nisem toliko spremljala, tako da nisem imela pojma, da kaj je zaklenila, o pedofilih pa rajši nisem nič napisala, ker imam majhno punčko... in ne morem bit nepristranska. Če bi ji kdo kaj naredil.... ga noben moderator ne spasi;) Veri
25. okt 2007 12:31
čestitke rimljanka; vedno so mi bili všeč tvoji posti in način razmišljanja, tako neko razumsko in umirjeno mi deluješ,.... torej to je nekdo ki ga forum potrebuje,.... bravo jernej imaš dober okus! plopsa
25. okt 2007 12:41
Ja, rimljanka, boš morala zalit! Pa še rojstni dan se bliža a ne?[;] Kristina
25. okt 2007 20:14
Tudi jaz se strinjam, da je Jernej izbral pravo osebo in moderatorstvo zaupal Rimljanki. Čestitke. Rimljanka, imaš pa sedaj dva vzroka za "zalivanje" Lili lili A.
25. okt 2007 21:13
namesto čestitk - a lahko mogoče upamo na kakšen recept? že ki smo kuharski port nola
25. okt 2007 21:17
Na kakšen recept, Nola? A slučajno misliš na mojega? Mislim, da sta 2 že objavljena. A ni zadosti? rimljanka
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 25. okt 2007 22:00:20
25. okt 2007 23:37
Tudi moj komentar... po mojem mnenju ne bi mogli izbrati boljše osebe za to delo........ oseba, ki je trdno na tleh, se spozna na mnoga področja in vedno pripravljena pomagati. Rimljanka, želim ti čim več zadovoljstva ob novih nalogah, ki so na kulinariki pred tabo. katjushka
26. okt 2007 4:20
Tudi meni je všeč izbor... in sem močno vesela, da ni izbral katero od... no, se bom ugriznila za jezik
RIMLJANKA čestitam, sem vesela zate in vem, da boš prava oseba za to!
Lep dan in veliko se smejte
26. okt 2007 5:09
Tudi meni je ušeč izbor...
RIMLJANKA čestitam, sem vesela zate in vem, da boš prava oseba!
...pod to se pa še jaz podpišem...
Vesna Leben
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Caprese solata s popečenimi svaljki