25. okt 2007 11:11
Glej, če si že začasna Ljubljančanka, jih pa pelji v eno zadnjih ljubljanskih gostiln. Za bežigradom je to Brinje, ena , če ne že edina od še dejavnih ljubljanskih oštarij. nola
25. okt 2007 11:11
Glej, če si že začasna Ljubljančanka, jih pa pelji v eno zadnjih ljubljanskih gostiln. Za bežigradom je to Brinje, ena , če ne že edina od še dejavnih ljubljanskih oštarij. nola
25. okt 2007 11:21
Gostilna Na Brinju je na Vodovodni cesti. Najlažje jo boste našli, če se peljete po Dunajski in v križišču s Topniško - pred stadionom zavijete levo. Nato na prvem semaforju - desno na Vodovodno cesto. Peljete se mimo stadiona, OŠ dr. Vita Kragherja. Na križišču pri vrtnariji Pavlin - naravnost in nato še dobrih 50 m. Gostilna je na vaši desni strani. Vendar se mi zdi, da je ob sobotah in nedeljah zaprta. Povprašaj po telefonu. elba
25. okt 2007 12:00
Gostilna Na Brinju je žal ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprta :(. tamč
25. okt 2007 12:19
Sem pravkar zvedela da je tudi Sofra ob nedeljah zaprta :(. Torej preostane Piazza. Še vedno se priporočam za kak predlog, če se kdo spomni kakšne fajn variante. tamč
25. okt 2007 12:21
Tudi mene zanima za nedeljo kakšna gostilna v LJ. Ni nujno, da je v centru, lahko je tudi v okolici. LP K
25. okt 2007 13:20
včeraj smo bili v spodaj omenjeni restavraciji, imajo pizze, testenine, solatne krožnike, pa tudi zrezke in juhice ponujajo. Sem malo kolebala med kalamari na žaru in solato, sem hotela naročit oboje (dobro, da nisem, ker bi bilo ful preveč) ..... jedla sem solato, bila je suuuper. http://www.arenalive.si/si/restavracija/ http://www.casanostra.si/ Pozdravček Mateja tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 25. okt 2007 13:20:58
25. okt 2007 14:32
Brinje je super s svojimi telečjimi jetrci in pa solnograškimi žličniki za sladico. Super, vam rečem! Sporočilo je spremenil(a) MABI dne 25. okt 2007 14:34:16
25. okt 2007 16:43
Jaz sem bila v omenjeni bežigrajski echt-domači gostilni trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več. Iz kuhinje je smrdelo, ker je bilo prezračevanje bolj vigl-vagl, in tisti smrad je šel direktno na plašče, ki so viseli na obešalnikih, tako da se plašča ni dalo obleči (ma še v čistilnici so skoraj vedeli, v kateri gostilni smo bili, ker je tako smrdelo). Mislim, da je Stara mačka ob Ljubljanici in boljšjaku odprta tudi ob nedeljah. Vendelina jr.
26. okt 2007 8:21
Vendelina jr. je napisal/a: |
Jaz sem bila v omenjeni bežigrajski echt-domači gostilni trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več. Iz kuhinje je smrdelo, ker je bilo prezračevanje bolj vigl-vagl, in tisti smrad je šel direktno na plašče, ki so viseli na obešalnikih, tako da se plašča ni dalo obleči (ma še v čistilnici so skoraj vedeli, v kateri gostilni smo bili, ker je tako smrdelo). Mislim, da je Stara mačka ob Ljubljanici in boljšjaku odprta tudi ob nedeljah. Vendelina jr. |
26. okt 2007 8:59
Za Bežigradom je poleg Piazze še Favola (oboje, mislim, da je že bilo omenjeno)... Če pa se vam slučajno "zaluštajo" pleskavice, kajmak, lepinje, šobska solata, baklava (pa še in še tega, vse odlično!), zavijte v Dubočico v Mostah (ob Zaloški, tik ob železniškem prehodu). Pa srečno na maratonu! ŽiviKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Jajčevci z rižkom