3. sep 2009 17:00
Ja, velike so zadosti, da se v njem speče kruh v dveh pekačih dimenzij približno 25 krat 10 cm, ali v enem 25 x 20, recimo. Premer 26 cm ima en moj keramični okrogli pekač, gre lepo noter.

3. sep 2009 17:00
Ja, velike so zadosti, da se v njem speče kruh v dveh pekačih dimenzij približno 25 krat 10 cm, ali v enem 25 x 20, recimo. Premer 26 cm ima en moj keramični okrogli pekač, gre lepo noter.
1. feb 2012 9:46
Jaz pa iščem tako mini pečico, v kateri bi se spekli rogljički, majhne pice,...
Pa je trenutno na nobeni spletni strani ne najdem. Ali jo je kdo videl?
Hvala
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
1. feb 2012 10:18
na bolhi so vsaj tri, najnakup.si, mojatrgovinica.si, ideo.si. Res pa so cene precej visje kot za tisto iz Lidla oz. Hoferja.
1. feb 2012 10:23
moja hoferjeva mw kombinirana s pečico na vroči zrak je superca! zelo hitro se ogreje, peče pa isto hitro kot velika. splača se ti počakati na katero od teh akcij, saj so kar naprej
www.mojalbum.com/naredilaana
1. feb 2012 10:33
Pozdravljeni,
z mojo mikrovalovno pečico je konec. Kupujem novo. Nekaj preprostega. Zanima me, kako je uporaben žar v mikrovalovni pečici. Kako se spečejo manjši kosi mesa npr. en zrezek, kako je z gratiniranjem?
lep se imejte v tem mrzlem dnevu
marjanaj
1. feb 2012 10:47
ksenjako je napisal/a: |
Jaz pa iščem tako mini pečico, v kateri bi se spekli rogljički, majhne pice,... Pa je trenutno na nobeni spletni strani ne najdem. Ali jo je kdo videl?
|
Vprašaj v centralo Hoferja, pa morda še Lidla. Morda jih v kaki poslovalnici še imajo.
1. feb 2012 11:19
Meni so bile tiste v Lidlu in Hoferju malo premajhne. Počakala sem na akcijo v EuroSpinu (predvidoma spet jeseni). Cena je bila 37 EUR, malo večji volumen imajo in so super. Notri spečem tudi potice. Imajo vse funkcije, tudi ventilatorsko.
Sweetie
1. feb 2012 13:14
Najlepša hvala za vse informacije. Potem bom pa raje počakala na eno izmed teh trgovin. Hvala
1. feb 2012 16:31
Tudi moja je iz eurospina, prej sem imela manjšo iz lidla. Res je razlika v prostornini očitna in je ta, ki jo omenja Sweetie bolj uporabna. Meni zelo prav pride poleti, da s klasično pečico ne segrevam kuhinje, pa za manjše stvari.
Lijana
3. feb 2012 9:12
Sporočam vam, da sem pečico kupila v Hoferju in včeraj so se že pekli lešnikovi žepki. Super je. Seveda pa dobrodošle ideje, kaj vse se da še speči v tej pečici
Hvala vsem.
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.kKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Curry riž s tofujem