Vsem, ki tako pridno sodelujete s svojimi recepti in nasveti na Kulinarični Sloveniji bi se rada zahvalila in vas prav lepo pozdravila. Sem zvesta bralka in seveda uporabnica kulinaričnih nasvetov in receptov od samega začetka, ko se je Kulinarična Slovenija pojavila. Zelo dosti sem se naučila, ogromno spekla, požela veliko pohval in to vse na račun vas, vaših nasvetov in pa seveda ob lepi, pregledni strani, ki jo urejuje uredniški odbor Kulinarične Slovenije.
Opogumila sem se in se odločila, da bom tudi sama sodelovala. Pekla sem že vse mogoče, nisem pa še uporabljala silikonskih pekačev. Vem, da se je o tem že veliko pisalo, vendar pa takrat, ko kaj iščeš ne najdeš vedno. Imam nekaj malo manjših modelčkov: snežaka, zvezdico, neke otroške motive; pa kar nekaj večjih modelov: za torto, šarkelj, podolgovati ozki pekač.
Ker so vsi modelčki še neuporabljeni me zanima, kaj je potrebno narediti z njimi pred prvo peko in pa kasneje.
In pa seveda kakšno testo oz. biskvit je najboljši predvsem pri manjših modelčkih, ki bi jih želela še okrasiti.
boj_ana