25. nov 2007 15:38
Zdaj,v času veselega decembra imajo vse večje trgovine marshmallowse-v Sparu so zraven novoletnih čokoladnih okraskov oz.bonbonov. lp tejka77
25. nov 2007 15:38
Zdaj,v času veselega decembra imajo vse večje trgovine marshmallowse-v Sparu so zraven novoletnih čokoladnih okraskov oz.bonbonov. lp tejka77
25. nov 2007 19:41
Eurospin jih ima stalno v ponudbi. rdecapesa
6. dec 2007 19:53
Pozdravljeni vsi skupaj, kar nekaj forumov sem preletela, kar nekaj nemških in moja ugotovitev je sledeča(v kolikor se motim, prosim napišite) v pekarni vrhnika prodajajo 7kg mase skupaj (masse ticino), pri goljatu jo dobiš kaolk hočeš (mogoče kdo ve, koliko je cena=?) Če pa jo potrebuješ tukaj in zdaj in je vse ostalo oddaljeno več kot 100km pa nasvet, ki sem se ga poslužila sama in je ratalo. (za eno torto) 1 kg sladkorja v prahu, 4 žlice glukoze v prahu 2 beljaka Beljaka stepamo skoraj v čvrsti sneg, dodamo sladkor in glukozo (glukozo zmešamo s 3 žlicami tople vode) in vuala...tičino masa ali kakorkoli že... , narejena doma..za okoli 3 € na kilogram;) lp matejka27
6. dec 2007 20:08
Pri Goljatu je ista cena kot v pekarni Vrhnika, pač je pa lahko vzameš manj, ampak še to ne dolgo. Ker gre v pokoj in potem ne bo imel doma skladišča. Loni Makaroni
6. dec 2007 20:20
matejka27 je napisal/a: |
Pozdravljeni vsi skupaj, kar nekaj forumov sem preletela, kar nekaj nemških in moja ugotovitev je sledeča(v kolikor se motim, prosim napišite) v pekarni vrhnika prodajajo 7kg mase skupaj (masse ticino), pri goljatu jo dobiš kaolk hočeš (mogoče kdo ve, koliko je cena=?) Če pa jo potrebuješ tukaj in zdaj in je vse ostalo oddaljeno več kot 100km pa nasvet, ki sem se ga poslužila sama in je ratalo. (za eno torto) 1 kg sladkorja v prahu, 4 žlice glukoze v prahu 2 beljaka Beljaka stepamo skoraj v čvrsti sneg, dodamo sladkor in glukozo (glukozo zmešamo s 3 žlicami tople vode) in vuala...tičino masa ali kakorkoli že... , narejena doma..za okoli 3 € na kilogram;) lp matejka27 |
Verjmem, da je v redu, mene samo motijo surovi beljaki.
jade
7. dec 2007 1:07
Jade, pa jih prej pogrej na 60 stopinj, pa bojo salmonelice pocrkale;) Oz. glede na recept lahko kar stepaš beljake v sneg nad paro, pa bo. Veri
7. dec 2007 5:39
Superca, to je nekaj zame................... primerna količina, pa še cenovno ugodno (predvsem zato, ker mislim, da ne bi iz trgovine odnesla samo ticino mase..... matejka, kje si pa kupila glukozo v prahu katjushka
7. dec 2007 9:44
Dobiš jo grozno drago v lekarni ali grozno veliko v športnih trgovinah:) Veri
7. dec 2007 13:59
Matejka27, verjetno si nabavila kako cenejšo glukozo kje drugje, sicer ne bi bila cena za 1kg mase le okrog 3 eur. Če si tako dobra, Matejka, nam zaupaj, kje jo nabavljaš. Hvala in lep pozdrav, ZIMA
7. dec 2007 17:38
V trgovinah s športno prehrano (za bodibojlerje;) je cena glukoze cca 10 E za kilo in pol.Je pa zadnjič Goljat govori, da se jo tudi nekje drugje dobi, mogoče v pekarni Vrhnika?? se ne spomnim več:( VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveja juha z valjanimi rezanci
Dušene školjke s pivom na sredozemski način