26. okt 2007 10:25
Ja zima dobra ideja ,eno kuhno nekje( v kaki šoli) najamemo (popoldan al pa čez vikend) ko najvrjetneje ne kuhajo, pa pa še Rino naprosimo! Kaj menite?? val
26. okt 2007 10:25
Ja zima dobra ideja ,eno kuhno nekje( v kaki šoli) najamemo (popoldan al pa čez vikend) ko najvrjetneje ne kuhajo, pa pa še Rino naprosimo! Kaj menite?? val
26. okt 2007 10:53
Val, ti kar sprašuj. Verjemi, da nas je kar nekaj, ki se malce "šlepamo" s tabo............... Če pa bo kdaj organiziran kakšen tečaj, bom tudi jaz z veseljem pristavila svoj piskerček...... LP katjushka
26. okt 2007 11:06
Jaz bi šla tudi k rini na tečaj. jade
26. okt 2007 11:18
Sedaj ko bo zima in malo več časa res ni bilo slabo ,kaj menite? val
26. okt 2007 11:21
Tudi jaz. Pa za tud za tisti gumi prašek, ki ga uvaža iz Anglije, bi se priporočala Rina, da naročiš kakšnega viška, pa se poštnina potem obračuna, saj jaz itak ne bi znala prav naročit... Ne bi naročala vnaprej, ampak če boš imela pa kakšen tečaj, da bi praktično videla, kako to delaš in uporabiš, potem pa ja... Se hitro "pr"šlepam" zraven, kaj... LP! mijam
26. okt 2007 11:23
Iz katerega konca pa si, rina? Kot vidiš, nas je veliko zainteresiranih za tvoj tečaj. Če si iz Lj. ali okolice, bi ti poizkusila najti prostor (kot da si že privolila v to ) ZIMA
26. okt 2007 11:38
Tudi jaz se vpišem na listo zainterisiranih, za tale tečaj. Sevada če bo rina za to. gaja 1
26. okt 2007 11:48
jaooo punce.... zdaj ste me pa kar malo prestrašile... eno je dajanje nasvetov tukaj na forumu, pa slikat postopke in ih obesit v album, drugo pa je v živo nastopat.. hahahahaha.. malo treme in nervoze, pa mi na koncu še biskvit ne bo ratal tako je treba... Drugače pa sem s Štajerskega konca... http://rina01.moj-album.com/album/7468718/
26. okt 2007 11:51
Jaz tudi pridem, če boste organizirale. Juhuhu!!!!!!!!!!!!!!!!! lidka
26. okt 2007 11:51
Kar brez panike, takle mojster pa ne more zatajit. Če ti slučajno zmanjka idej sem prilepila malo tortic za učke napast. http://mail.google.com/mail/?disp=imgs&view=att&th=1 Lp gaja 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Jajčevci z rižkom