24. okt 2007 15:19
Mislim, da ni primerno za otroke!
24. okt 2007 15:19
Mislim, da ni primerno za otroke!
24. okt 2007 15:43
Meni je teta od fanta rekla da je to najbolši slovenski film tako da ga moram videti.Je pa baje nekaj(kako je že ona temu rekla?) gole scene vmes :D Za 15 letnika mogoče kvečjemu zaradi zgodbe ne,da bi pa zaradi golote-takši na netu najdejo še kaj hujšega :(. Roncolino
24. okt 2007 16:43
Ogled filma zelo priporočam, res super. Glede primernosti filma za OŠ otroke pa morada le tole... ... v kinu v vrsti pred mano sta sedela dva otroka v starosti med 8 in 12 let.... opazila sem, da sta se med sexualnimi prizori nelagodno počutila. Lep pozdrav! kastrolca
24. okt 2007 19:15
Res enkraten film Aki
24. okt 2007 20:05
ali pa video - ja, pa ku lahko vidite Severinco http://www.petelinjizajtrk.com/si/video-gardelin.html tumpika
26. okt 2007 8:05
Že nekaj časa nazaj sem prebrala knjigo katera mi je bila všeč. Včeraj pa sem gledala še film. Z eno besedo: ODLIČNO Res vredno ogleda LP K Karmina
26. okt 2007 8:51
Vsakemu osemletniku so seksualni prizori hecni in ne ve, ali se lahko smeji ali ne. Zato ima osemletnik starše, da se z njim pogovarja, mar ne? Vendelina jr.
26. okt 2007 10:29
Vendelina jr. je napisal/a: |
Vsakemu osemletniku so seksualni prizori hecni in ne ve, ali se lahko smeji ali ne. Zato ima osemletnik starše, da se z njim pogovarja, mar ne? Vendelina jr. |
26. okt 2007 10:54
Draga moja, če človek ni pripravljen, da bi govoril otrokom o spolnosti, potem evidentno nima zadosti odgovornosti, da bi sploh imel otroke. Odkar je na voljo kontracepcija, nikomur ni treba imeti otrok, če na njih ni psihično pripravljen. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Curry riž s tofujem