24. okt 2007 19:28
*petra* bom prinesla, če jih bodo imeli (pred enim tednom sem jaz vzela zadnje). Upam, da so dobili. katka
24. okt 2007 19:28
*petra* bom prinesla, če jih bodo imeli (pred enim tednom sem jaz vzela zadnje). Upam, da so dobili. katka
24. okt 2007 23:56
Katjuska in začetnica a bi mi lahko prinesle modelček za košnice, tudi jaz sem na porodniškem, ampak trenutno sploh ne vidim "civilizacije", ker se bojujemo s njegovimi krčki 24 ur na dan :( manika
25. okt 2007 6:16
Lidka, če te že tako moti, kako je v tej trgovini, kaj, ko ni NANJE naslovila ta zapis? saj menda ne pričakuješ, da tae forum njihovi za te reči odgovorni berejo?
Sploh pa, veš morda, koliko trgovin na debelo je, ki niso dostopne tistim, ki kupujejo z gotovino, ne z naročilnicami?
rimljanka
25. okt 2007 8:04
Najboljš, da nefhtamo trgovino sve i svašta, da začnejo pošiljat tudi v slovenijo. Potem pa jim ziher izpraznimo skladišče. jade
25. okt 2007 9:50
katka lopatka je napisal/a: |
*petra* bom prinesla, če jih bodo imeli (pred enim tednom sem jaz vzela zadnje). Upam, da so dobili. katka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso