http://www.tzs.si/eknjigarna/product_info.php?p
LP
K
http://www.tzs.si/eknjigarna/product_info.php?p
LP
K
22. okt 2007 12:29
ti porednica.. Escada
22. okt 2007 12:56
Very good, zdaj je že treba razmišljati o darilih za december, bo to prav prišlo. Vendelina jr.
22. okt 2007 12:57
zanimiva stvar ja, kar hitro mi je prišlo kar nekaj znancev moškega spola na misel ko sem videla tole knjigo in mislim da bi jo kar prebrali čeprav... moški so moški, verjetno bi to stvar kar hitro odložili nekam in mirne volje pustili da se prah nabira gor. nektarina
24. okt 2007 17:18
Karmina, meni je ob tem na misel prišla le knjiga nekega italijana, ki pa sem jo pred leti videl le v S-H jeziku. Kako ubiti svoju ženu, i zašto! Baje je bila prevedena tudi v slovenščino ampak je na netu nisem našel. Miro
24. okt 2007 17:56
V slovenščino pa nista bili prevedeni!
AVTOR................... : Amuri, Antonio ODGOVORNOST............. : Vekarić, Mihaela - prevajalec NASLOV.................. : Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto IMPRESUM................ : Zagreb : Mladost, 1980 FIZIČNI OPIS............ : 206 str. , 20 cm ZBIRKA.................. : (G : biblioteka gama) UDK..................... : 850-32=861 Amurri VRSTA GRADIVA........... : monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano COBISS.SI-ID............ : 15873543
AVTOR................... : Amuri, Antonio ODGOVORNOST............. : Pipić, Ana - prevajalec NASLOV.................. : Kako ubiti suprugu i zašto IMPRESUM................ : Zagreb : Mladost, 1979 FIZIČNI OPIS............ : 178 str. , 20 cm ZBIRKA.................. : (Gama) UDK..................... : 850-32 VRSTA GRADIVA........... : monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano COBISS.SI-ID............ : 17032455
24. okt 2007 18:00
Miro, obstaja tudi drugi del knjige, ki ima naslov Kako ubiti supruga bez odvisnih zasto. (Me je Emka prehitela) Kar se pa tice Karminine knjige pa mislim, da je sam naslov precej bolj obetaven od dejanske vsebine... slepakura Sporočilo je spremenil(a) slepakura dne 24. okt 2007 18:01:16
24. okt 2007 18:24
haha nekateri ne rabimo take knjige nimamo pa komu to pokazat PeugeotKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Cvetačna juha s popečenim kruhom