22. okt 2007 11:58
jaz imam migrene že od 9 leta-pojavljat se je začelo po pretresu možganov, če je povezava, pa noben ne ve, mogoče?!, učiteljica v osnovni šoli mi je solila pamet, da tako mali otroci tega ne morejo met. pravijo, da je migrena vezana na psiho, kaj pa vem?! gor ali dol, ko boli je huda, po vseh teh letih pa sem se bolečine navadila in hvala bogu meni ni nikoli trajala več kot 2 dni, boli pa kdaj za crknit, kdaj maš občutek kot, da bi imel sončarico. meni je v otroštvu dala zdravnica nek sirup in kontrolni kartonček. migrene se meni pojavljajo najbolj ob spremembi pritiska in zraka, sploh spomladi. tudi jaz, če tablete ne vzamem takoj, ne pomaga nič razen teme, spanja, mogoče moker obkladek, kdaj pa sem kot tast od helenag in mi paše gledat tv, ker se oči na nekaj osredotočijo in je pol boljše. glede tablet, probaj s katerokoli protibolečinsko tableto, če ne pomaga se posvetuj z zdravnikom, ampak pazi, kolegica, ki dobiva inekcije in ima konjsko močne tablete mi je rekla, da je treba pri takih tabletah paziti zaradi odvisnosti. moja mama se maže s tigrovo mastjo na sencah, meni pomaga to samo, če grem pol spat- spat dokler spim, brez navijanja budilke, hrupa, ali da me kdo zbudi, če ne je še hujše. dosti tekočine.
vse dobro, krokodilček
krokodilček