Terme 3000

tanya017  

član od: 16.2.2007

sporočila: 216

tema odprta - 18. okt 2007 10:44 | ogledi: 1.345 | odgovori: 4

Za Božič imamo namen z družino za nekaj dni obiskat toplice.Lani smo bili v termah Olimje,letos pa bi šli v Moravce.Ker tam še nismo bili,me zanimajo vaše izkušnje,če ste bili tam.Na njihovi spletni strani nikjer ne najdem kakih fotografij pokritih bazenov,samo zunanje.

tanya017

hruškabanana  

član od: 10.4.2007

sporočila: 178

18. okt 2007 11:07

joj, ta del slovenije je tako prijeten za oddih, da ga res toplo priporočam... mi hodimo v prekmursko vas v moravcih že kar nekaj let zapovrstjo vsako zimo in je vedno nepozabno, sproščujoče in prijetno. imajo dosti pokritih bazenskih površin, zato naj te ne skrbi. prehod je tudi iz notranjih v zunanje, kjer je voda še toplejša in se je prav prijetno kopati. pa tudi tobogani obratujejo, če ima kdo veselje zanje... je pa prekmurje zame eden najlepših delov slovenije in vam tam gotovo ne bo dolgčas... ogledate si lahko goričko, kolesarite do lončarjev v bogojini in okolici... (tam je tudi znana plečnikova cerkev), kupite kakšen lončen pekač, odidete do rotunde in potegnete za vrvi zvoncev.... pa greste do tromeje, pa še pa še bi se našlo... nujno je potrebno zaviti na kakšen kmečki turizem na gibanico in pogačo, pa na šunko... pa gnezda štorkelj morate tudi nujno poiskati (za srečo)... za na konec so pa še ljudje prijazni in tako zelo prijetno govorijo... joj, kolk sem ti "fauš" :) hruškabanana

tanya017  

18. okt 2007 11:18

Ja,hvala hruškabanana za toliko informacij.Mi gremo v brunarico,ki je baje 100 m od term.Tako da bomo vsekakor poskusili njihovo kulinariko in si ogledali kako zanimivost. Pa hčerka bo vesela za tobogane.Super,še enkrat hvala. tanya017

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

18. okt 2007 16:23

Na vsak način morate v bazen s "ta črno vodo"! Smrdi res tako kot železniške šine (kake stare kopalke vzemi ), ampak je pa pravi eliksir mladosti in gibčnosti.

LP

cervus

tanya017  

18. okt 2007 18:58

Bomo probali.Hvala za idejo. tanya017

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti