17. okt 2007 14:22
toše ostal mi boš v lepem spominu....R.I.P....... pelican
17. okt 2007 14:22
toše ostal mi boš v lepem spominu....R.I.P....... pelican
17. okt 2007 14:31
Še sedaj ne morem verjeti, da ga ni več med nami. Bil je odličen pevec, zame eden boljših. Z veseljem se bom spominjala njegovega letošnjega koncerta v Križankah. Njegov odnos do ljudi je bil vse hvale vreden. Za vedno mi bo ostal v lepem spominu. Sožalje vsem njegovim, ti Toše pa počivaj v miru! naja1
17. okt 2007 15:29
SINEJA
17. okt 2007 18:54
Tudi jaz sem zgrožena nad potezo BTC-ja. Sem že razmišljala, da bi jim javno zastavila vprašanje prek RGL-a in njihove oddaje za žulje, kako to, da so se odločili nadomestiti Tošejev nastop z drugimi izvajalci. Pričakovala sem, da zdaj pač ne bo nastopil noben. Saj tudi, če je iz razreda v šoli kdo umrl,je njegov stol sameval in nihče ni sedel nanj, zakaj torej ne bi še zdaj sameval oder v spomin na Tošeja. Izjemoma bi tolerirala le to, da bi namesto njega zdaj povabili kakšnega izvajalca, ki bi prepeval njegove pesmi in bi se mu na ta način poklonili. No, saj Hari mata hari bi ga s primernim repertoarjem lahko dostojno nasledil, po kvaliteti tudi ne zaostaja veliko za Tošem, ampak Dremelco si pa že kar predstavljam, kako bo vriskala: " ti si moj moj moj slovenski superboy" in po možnosti bo namesto "slovenski" zapela "makedonski", misleč da je izumila naj duhovito rimo stoletja .... Saj nimam nič proti njej, ampak njena muzika se ob teh žalostnih trenutkih res ne bo vključilav koncept.
17. okt 2007 18:55
veliko prezgodaj, žal ...brez besed mala zelena
17. okt 2007 19:11
škoda, res. Rada sem poslušala njegovo glasbo. evamaja
17. okt 2007 19:11
R.I.P. Karmen Karmen V.
17. okt 2007 20:45
Naj počiva v miru. buča
17. okt 2007 21:05
Kogar bogovi ljubijo, mladega k sebi vzamejo. Tudi Toše je tako odšel.
R.I.P.
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Hrustljav rogljiček s sladoledom