Prosim, punce in fantje, zanima me, kakšen davek se plača pri dedovanju zemlje na Hrvaškem? Mogoče ima kdo izkušnje?
LP
Prosim, punce in fantje, zanima me, kakšen davek se plača pri dedovanju zemlje na Hrvaškem? Mogoče ima kdo izkušnje?
LP
15. okt 2007 20:50
Po moje je pomembno, kakšna oz. katera ali kako se temu reče - linija dedovanja je.
LP
cervus
15. okt 2007 21:08
Misliš, da je davek večji, čim dalj si v liniji? Pri nas je to 1 linija-moja mama deduje po starših.
15. okt 2007 21:35
V Mariboru imaš častni konzulat Republike Hrvaške in v Ljubljani veleposlaništvo, po moje sta to najbolj prava naslova za informacije. Mamamia mamamia
15. okt 2007 21:43
Hvala, pravkar sem nekaj info našla na internetu, izgleda, da 1 linija ne plača davka.
15. okt 2007 22:26
Če je tako kot pri nas, plača takso na upravni postopek - 2% od vrednosti dediščine.
LP
cervus
16. okt 2007 9:10
V tem stoletju in v elektronski dobi bi morali ljudje počasi znati iskati podatke na pravem mestu. Zakoni se drugače iščejo na portalih, kjer je zakonodaja in NE na kuharskih sajtih. Lepo poišči uradni sajt države hrvaške, tam poišči link na vlado, od tam link na ministrstvo za finance in od tam link na zakone (zakoni i propisi). Potem si pa natiskaj zakon in ga v miru študiraj. Mimogrede, na vseh sajtih državnih organov so tudi telefonske številke kontaktnih oseb, ki bi morale kaj vedeti oziroma vsaj vedeti, kdo zadevno materijo pokriva. Pri Zeusu, dajte enkrat začeti uporabljati pravilno pot, ne pa čisto vsega s kuhalnico iskati. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki s čemaževim pestom
Zviti krofi