Trbiž

zana25  

član od: 15.1.2007

sporočila: 69

15. okt 2007 22:53

Tržnico so podrli?Torej ni več usnja tam ali nameravajo narediti drugo tržnico?Ker smo namreč mislili iti pogledat za jakne, vendar še dobro da sem odkrila to temo!!! zana25

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

15. okt 2007 22:59

a je ni škoda? Kar nekaj usnja sem kupila tam in izjemno lepo je bilo. Pa fino je, ker imajo italijanske trgovinice oz. itlaijanski proizvajalci oblačil in obutve tako fine številke zame. Sem bolj mala in ful paše. One nemške cifre pa nikakor ne pašejo na moje mere.... titta

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

16. okt 2007 6:38

Hobotka- ce ne poznas mesta, ne priporocam nakupa v Udinah(enosmerne ceste, parkiranje), je pa kar nekaj trgovski centrov v blizini(najvecji je Città fiera-odprt tudi ob nedeljah-, glej spletno stran pod isto ime),morda pride v postev trznica na zacetku mesta,odprta ob sobotah do 13 ure-,pravijo, da imajo zadnje case tudi kvalitetnejse stvari.Pa Euromercato, Mediaworld( tehnicni izdelki,racunalniki ...kar ok,) pa cevlji v Pittarello( ne ravno najkvalitetnejsi,ampak ce si vzames cas,tudi kaj najdes)in Alpe-Adria, kjer je na enem mestu vse.Zadnje so v smeri Tricesimo, ampak ce vprasas, jih vsi poznajo,ne bo problema.Je pa se veliko drugih, pa za prvo silo imas dovolj-upam da sem malo pomagala.Dobro kupujte!lp lucka52 Sporočilo je spremenil(a) lucka52 dne 16. okt 2007 06:42:36 p.s.Euromercato se sedaj imenujeCARREFOUR,ampak tu ga bolj poznajo pod starim imenom E Sporočilo je spremenil(a) lucka52 dne 16. okt 2007 07:06:41

STANEJ  

član od: 4.9.2006

sporočila: 186

16. okt 2007 8:06

Hvala lepa na odgovorih, ker po Italiji zares malo hodimo, dvakrat smo bili v Trstu in se takrat nismo nič znašli. Pa še jezika ne poznamo, nekaj smo se trudili v angleščini in nemščini, pa nismo prišli skupaj. Saj to je že davno nazaj (6-7 let.). Največkrat gremo po nakupih v Avstrijo - Graz. lp STANEJ

Pekarica  

član od: 10.10.2005

sporočila: 255

16. okt 2007 8:29

Ta vikend smo nameravali v Trbiž po jakne. A mogoče kdo ve, če bo tržnica še kdaj aktivna ali so jo morda kam preselili? Hvala za vaš odgovor, pa seveda hvala za informacijo, ker bi skoraj zastonj rinili v Italijo. Pekarica Sporočilo je spremenil(a) Pekarica dne 16. okt 2007 08:30:21

neznan uporabnik

16. okt 2007 8:47

Če želite nakupovati v Udinah greste iz Trbiža proti Udinam po avtocesti in jo zapustite pred Udinami na izhodu UDINE-NORD. Tam je kar nekaj km na vsaki strani ceste različnih trgovskih centrov. Žal pa sama ne poznam kje in kaj se splača kupovati. Včasih smo hodili tja po čevlje v Pitarello, sedaj pa ga imamo bližje v Gorici. Bo še kdo drug povedal kje se da kaj ugodno kupiti, tako za odrasle kakor tudi za otroke. Pozdrav tedi

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

16. okt 2007 10:30

Da bi se splacalo kupovati nekaj srednjecenovnega, potem ob reani del rojale (udine nord) prav gotovo zdaj v sezoni ne. Ko pa so popusti, takrat se pa kar nekaj najde. Tudi jaz nisem mislila centra Udin. Zapeljite se do Citta fiera (ob stadionu), tam je bolj ugodno , pa res pittarello, mogoce bernardi na udine nord. Za trznico pa ne vem ce bo se kaj, videla sem samo da so jo podrli. in ce ze pridete do Udin, je od tam do Palmanove 20 minut, sicer za mene Palmanova ni nikoli bila fajn, ampak nekateri radi hodijo tja po nakupih.

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

16. okt 2007 11:08

Tudi mi smo nameravali  ta vikend po  nakupih v tisti konec.  Kam torej sedaj po usnjene jakne po zmernih cenah ? !    

Lep dan vsem !

saniteta

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

16. okt 2007 11:24

Predvidevam, da so podrli zaradi obnove, ne vem, pozanimajte se, verjetno so se nekje preselili, morda pa v centru mesta. lp Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti