Že nekaj časa iščem knjigo :Dobra domača kuha
avtor:HAFNER ......?
Mi lahko kdo svetuje kje jo nabaviti in točen naslov?
Že nekaj časa iščem knjigo :Dobra domača kuha
avtor:HAFNER ......?
Mi lahko kdo svetuje kje jo nabaviti in točen naslov?
11. jul 2002 1:01
Knjige pod tem naslovom in avtorjem ni , sem preiskala vse knjižnice (ki so na spletu), tudi nuk, kjer naj bi imeli vseknjige. Poskusi dobiti pravi naslov in avtorja lep pozdrav Alexa
11. jul 2002 2:13
Tovrstna knjiga obstaja, točni podatki so: AVTOR................... : Hafner, Pavle - avtor - fotograf - avtor NASLOV.................. : Ta dobra stara kuha IMPRESUM................ : Ljubljana : Cankarjeva založba, 1982 FIZIČNI OPIS............ : 248 str., [16] str. pril. , 21 cm. PREDMETNE OZNAKE........ : Kuharski recepti UDK..................... : 641.5(083.1) VRSTA GRADIVA........... : monografska publikacija, tekstovno gradivo -tiskano COBISS-ID............... : 19795207 Knjigo poznam, recepte iz nje, včasih ustrezno prirejene, z veseljem uporabljam in jo lahko le toplo priporočam - toda brez velike mere zdrave pameti ne pred sredo septembra, v tej vročini si vsi zaslužimo drugačno hrano! Miha PS: zadnje čase recepte iz omenjene knjige razširja v svojih sporočilih po spletu Hiša kulinarike Jezeršek
16. jul 2002 21:39
Lepa hvala za odgovor-podatke, mogoče se mi nasmehne sreča in bo kdaj kje naprodaj))))))Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Polnjene paprike