17. okt 2007 20:51
Naredila sem kruh iz pirine moke v kruhomatu pa se je sesedel. Verjetno bi morala mešati z kako drugo moko. ham-njam
17. okt 2007 20:51
Naredila sem kruh iz pirine moke v kruhomatu pa se je sesedel. Verjetno bi morala mešati z kako drugo moko. ham-njam
17. okt 2007 21:46
Možno... jaz jo vedno mešam s krušno v razmerju 50:50 in mi lepo naraste. katjushka
23. okt 2007 21:12
Kje je ta Valjčni mlin? Za kaj lahko uporabljamo ječmenovo moko? manika Sporočilo je spremenil(a) manika dne 23. okt 2007 21:40:14
23. okt 2007 22:29
manika je napisal/a: |
Kje je ta Valjčni mlin? Za kaj lahko uporabljamo ječmenovo moko? |
manika, tip sodobnega mlina, ki ne melje med mlinskimi kamni, ampak med valji, preprosto povedano.
ječmenovo moko lahko uporabiš za žgance, mešaš med belo za kruh,......
rimljanka
14. jan 2011 19:22
Kaj mislite - bi bilo ok (in enak okus), če bi naredila marmorne kolačke iz pirine moke? (zdajle se mi tako "lušta" it pečt, pa se mi ne da več čakati, da se vrnejo s trgovine in mi prinesejo gladko moko). ;) pa hvala! illusion
14. jan 2011 19:44
Hm, okus sigurno nebo enak, lahko celo boljši Jaz ti predlagam, da naredi in potem povej kakšni so . Zgrešiti nimaš kaj. Moje mnenje. Morda bodo celo tako dobri, da boš dala recept v bazo. Je pa pira meni zelo, zelo dobra. (to je najstarejša vrsta pšenice) lp
4. feb 2015 18:47
Zanimam se za nakup polbele pirine moke po ugodni ceni iz mlina. 4 eur mi je zelo drago na naši tržnici. Če kdo ve za cenejšo ponudbo ( ena je na netu) prosim! Vzamem jo takoj 5 kg. Lp
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
7. feb 2015 18:54
Od kod pa si?
zoja2
7. feb 2015 20:24
Mlin Katič - 2,5 eur
Lady Lana
7. feb 2015 20:35
Lady Lana je napisal/a: |
Mlin Katič - 2,5 eur http://shop.mlinarstvo.com/Moke-mlete-na-mlinski-kamen/P
|
Trgovino imajo tudi v Ljubljani. Tukaj. Velika izbira in kvalitetna moka.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vanilijeve rolice
Poke skleda z lososom