13. okt 2007 13:56
Porabila sem že kar nekja njihovih stvari. Krasne so njihove masažne dišeče ploščice, ki se v dotiku s toplo kožo rahlo topijo in lepo naharnijo pozimi suho kožo. Imam še Absolute (vonj po sivki, mogoče malo moški vonj), porabili pa smo Peachy (lep sadni vonj po breskvi), oba vonja sta tudi kar obstojna. Imam dva gela za tuširanje, Sonic Death monkey, vonj po čokoladi, kavi in pomaranči mmmmm..., in The Olive Branch, najboljši gel, kar sem jih imela in verjemite mi na besedo, teh je bilo veliko- ima tudi zelo kvalitetno sestavo, kakor pravijo na nekem kozmet. forumu, da je celo primeren za umivanje obraza in kdaj tudi las. Porabili smo trdo milo Sand...?, ki je imelo na enem koncu droben pesek za piling z vonjem po sandalovini, imam pa še trdo milo Honey I washed the Kids s tudi luštnim vonjem. Naj povem, da so ta mila, preden jih daste v uporabo, super diške za prostor. Hvalijo tudi Cynthija balzam za lase, vsaj vonj no, pa neko Ayesha čistilno masko za obraz, ki je na moji wish listi. Krogle za kopanje se tudi fajn a se mi zdi dat od 3-4 EUR preveč za eno kopanje.. Imam pa še lotion oz. kremo za telo Ginger, ki je sicer na telesu prijetna in celo dolgo obstojna, a je rahlo zgrešen nakup v smislu vonja po ingverju... Pa še nekaj, previdno v trgovini: če ste fenice za dišeče stvari ali kozmetiko, vam ne gine, da en dva tri noter pustite 45, 50 EUR, tako da grem tja le dvakrat trikrat na leto; stvari so v bistvu kar drage. P prodajalke so ene tudi že kar vsiljive, ker so plačane direktno po prometu. Veliko užitka pri obisku trgovine. LP juma