3. nov 2007 22:29
Mogoče zna katera narediti vrtnice iz krep papirja? Vem, da potrebuješ več barv krep papirja, sukanec in žico. Dalje sem pa v temi. galja
3. nov 2007 22:29
Mogoče zna katera narediti vrtnice iz krep papirja? Vem, da potrebuješ več barv krep papirja, sukanec in žico. Dalje sem pa v temi. galja
3. nov 2007 22:31
Meni se je šopek posušil čez noč. Postal je prav grd, neuporaben. Mogoče katera ve , kako mu podaljšat obstojnost? londonska rezinaneznan uporabnik
3. nov 2007 23:13
če katera ve kako se izdelajo rože raznorazne iz krep papirja bi bila zelo vesela kakega nasveta ali pa linka... lovebeyba
5. nov 2007 12:11
Smo naredili šopke, enega že pred počitnicami, ki sta ga otroka potem nesla v šolo.Vmes sem dodala vejice šipka.Učiteljica se je zelo razveselila, dala ga je v vazo z vodo, me zanima, kako se je kaj obdržal. Sicer jih pa imamo še nekaj v stanovanju in se vsi lepo držijo. Zelo lepo Kristina
5. nov 2007 12:20
punce, seveda je dobro, da šopek pošpricate z lakom za lase, pri meni je še isti kot prvi dan katkaneznan uporabnik
5. nov 2007 13:30
pri meni se je pa začel rahlo sušiti...pa listi so se začeli zvijati... lovebeyba
5. nov 2007 14:34
Jaz ga pa nisem nič posprejala in je še vedno lep kot prvi dan, čeprav sem ga naredila že pred 3 tedni.............. katjushka
5. nov 2007 17:23
moj se je tudi posušil. verjetno ga bom pošprejala in uporabila za zimsko dekoracijo nektarina
5. nov 2007 18:12
A imate šopke v vodi ali brez? Brez vode se verjetno sušijo, ali pač ne... londonska rezina
5. nov 2007 18:40
Jaz imam šopek v vodi, cvetki so lepi, listi, ki služijo za dekoracijo, pa žal venejo, bolje bi se obnesel zelen javorov list ali pa kakšno bolj odbstojno listje. Šopek sem pošpricala z lakom.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Jernejeva sadna torta s smetano