3. nov 2007 18:56
Lovebeyba, vidim, da si makluro nabrala. V parku?
rimljanka
3. nov 2007 18:56
Lovebeyba, vidim, da si makluro nabrala. V parku?
rimljanka
3. nov 2007 19:02
Daga prekrasen aranžma- res si mojstrica. Kristalkaneznan uporabnik
3. nov 2007 19:45
rimljanka je napisal/a: |
Lovebeyba, vidim, da si makluro nabrala. V parku? [rumenimak] rimljanka |
3. nov 2007 20:36
Tiste rdeče vejice z modrimi plodovi so z manjšega drevesa, ki se mu pravi usodnik. Lahko je grm ali drevo, jaz sem ga vzgojila v drevesce, ki cveti od julija do septembra v kobulih . Cvetovi oddajajo omammen vonj, ki se širi posebno v toplih poletnih večerih. Drevo je listopadno se pa tako lepo razraste, da je tudi brez listov zelo dekorativno.Letos je bilo še kar plodov, ki pa se v letih, ko piha premočna burja, ne obdržijo. daga
3. nov 2007 20:38
Daga šopek je prečudovit. Lovebeyba enako tudi tebi, krasno, pa kako lepe bučke. jade
3. nov 2007 20:40
A ste šopke polakirale? Meni se je posušil, zato sem sedaj poskusila z lakom. londonska rezina
3. nov 2007 20:40
Tole, lovebeyba: si jo povohala????
rimljanka
neznan uporabnik
3. nov 2007 21:46
a to rimljanka....to je med nabiranjem sestra opazila v travi...daleč stran od kakšnega drevesa...ko si omenila sem povohala...sam mi vonj nekaj ni posebnega...a je ta maklura strupena?? ali se za kaj uporablja??? jaz sem tale šopek malo posprejala z lakom z lakom za lase. A je treba to v vodo dati šopek??? lp lovebeyba
3. nov 2007 22:28
lovebeyba, nič ne daj v vodo, samo v kakšno vazico, dokler se ne posuši. katjushka
3. nov 2007 22:29
Mogoče zna katera narediti vrtnice iz krep papirja? Vem, da potrebuješ več barv krep papirja, sukanec in žico. Dalje sem pa v temi. galjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Bujta repa