15. okt 2008 6:10
katjuška, komajda verjamem, da bi jih v celjskem parku in na nabrežju Savinje ne bilo, teh tvojih javorjevih dreves.
rimljanka - zasebno mnenje
15. okt 2008 6:10
katjuška, komajda verjamem, da bi jih v celjskem parku in na nabrežju Savinje ne bilo, teh tvojih javorjevih dreves.
rimljanka - zasebno mnenje
15. okt 2008 7:41
katjushka je napisal/a: |
Tudi bi si rada naredila "sveži" jesenski šopek. Je kdo naletel na kakšna javorjeva drevesa v bližini Celja. Skoz imam oči na pecljih, pa jih nikakor ne zasledim. Lani sem jih nabrala v Velenju, ker sem imela tam neke pote. Letos pa sem samo zaradi tega ne bi vozila tja, če bi se jih dalo dobiti tudi kaj v Celju. katjushka |
15. okt 2008 11:20
Katjushka, pa na Golovec pojdi, tam je (če gledaš s križišča Dečkove proti Novi vasi) blizu ceste tisti moj rdeči hrast - ogromno drevo, rase blizu zidu pokopališča. Javorji pa so tudi okoli spomenika borcem, smo jih včasih vse preplezali, o smo se igrali Nemce in partizane ;). mamaF - Mojca
15. okt 2008 11:36
gerna, zelo lepo!!! Noel
15. okt 2008 12:32
Ali v mešanico vrele vode/šnopsa namočite vse liste - tiste iz katerih delate vrtnice in tiste, ki jih sestavite okoli šopka? Ali samo tiste ki so okoli šopka? zima13
3. dec 2008 13:37
...ker ni več krošenj s pisanimi barvami listja, pošiljam nov izziv:) http://foldingtrees.com/2008/08/flower-week-tissue-pa lp,
3. dec 2008 14:09
Zakon, Majamarko, tole bom pa naredila!!!
Atina
29. okt 2009 15:00
Ojla! Krošnje dreves so vsak dan lepše barve, listje odpada in spet je tu čas za izdelavo naših jesenskih aranžmajev, kajne? daga Sporočilo je spremenil(a) daga dne 29.okt 2009 19:04
31. okt 2009 18:11
Jaz sem bila že pridna in šopek že krasi dom. magnolija
1. nov 2009 14:48
Sem pogledala link na prvi strani, preprosto, skratka, ko se pozdravim bom zagotovo poizkusila. Sama sem pred leti rožice delala iz ličune, ki je ostala od ličkanja koruze-vam rečem, da so bile tudi zelo lepe. pe3caKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Brownie Muffins