14. okt 2008 8:34
Krasne šopke ste naredile! Tudi jaz sem probala ampak so se mi zunanji listki, tudi zelo, zelo zvili čez noč. zima13
14. okt 2008 8:34
Krasne šopke ste naredile! Tudi jaz sem probala ampak so se mi zunanji listki, tudi zelo, zelo zvili čez noč. zima13
14. okt 2008 8:52
Zima13, saj meni so se tudi zvili, ne zgleda več tako lepo kot na sliki, ampak - malo drugače. Pa nič za to. Sem pošpricala z lakom za lase, pa ni pomagalo. Atina
14. okt 2008 9:33
Priporočam, da jih par dni sušite med časopisnim papirjem in obtežene s kakšnimi knjigami (saj ste verjetno delale harbarij v mladih letih). Jaz sem naredila tako, potem pa sem jih še od OBEH strani pošpricala z lakom. Rahlo so se še ukrivili, zdaj pa je že 3 dni nespremenjeno. Noel
14. okt 2008 11:00
Meni je mamaF svetovala, da naj jih dam v glicerin. Ampak, ker nisem imela nobene poti v lekarno, šopek pa sem imela že narejen, sem ga dala kar v vodo v katero sem dodala malo navadnega šnopca.Danes je že tretji dan in rožice so še vedno lepe, le čarovnice malo bolj pisano gledajo. Brihta
14. okt 2008 12:09
Brihta, res si brihta! :) Bom tudi jaz drugič tako probala. Atina
14. okt 2008 12:16
katjushka je napisal/a: |
Tudi bi si rada naredila "sveži" jesenski šopek. Je kdo naletel na kakšna javorjeva drevesa v bližini Celja. Skoz imam oči na pecljih, pa jih nikakor ne zasledim. Lani sem jih nabrala v Velenju, ker sem imela tam neke pote. Letos pa sem samo zaradi tega ne bi vozila tja, če bi se jih dalo dobiti tudi kaj v Celju. katjushka |
14. okt 2008 12:17
Noel je napisal/a: |
Priporočam, da jih par dni sušite med časopisnim papirjem in obtežene s kakšnimi knjigami (saj ste verjetno delale harbarij v mladih letih). Jaz sem naredila tako, potem pa sem jih še od OBEH strani pošpricala z lakom. Rahlo so se še ukrivili, zdaj pa je že 3 dni nespremenjeno. Noel |
14. okt 2008 18:39
Da pristavim še moj pisker. To je moj današnji izdelek: http://shrani.si/f/1c/xh/2P3eXMtu/p1040118.jpg http://shrani.si/f/3G/2r/2DTh1PAj/p1040119.jpg LP gerna
14. okt 2008 21:05
mamaF je napisal/a: | ||
|
14. okt 2008 22:52
Katjushka, celjski park sem pa pozabila, tam bi tudi morali biti javorji, pa ob obrežju Savinje tudi, če nimam prevelikih lukenj v spominu. mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Čarobna zelena torta