Razmišljam, da bi kdaj naredila še kakšno drugo
Kaj pa ananas, s kakšno kremo paše, poleg smetane?
Recimo da naredim biskvit, ki nikoli ne pade dol,
LP
*petra*
Razmišljam, da bi kdaj naredila še kakšno drugo
Kaj pa ananas, s kakšno kremo paše, poleg smetane?
Recimo da naredim biskvit, ki nikoli ne pade dol,
LP
*petra*
12. okt 2007 16:00
Kar se mene tiče ananas in smetana ne gresta dobro skupaj. Ananas za torte ni preveč dober. Ne vem, ali pa sem vedno jedla torte z ananasom, ki so bile zanič. Za torto so dobre banane, jagode, višnje,..ananas pa mi ne potegne. Pa brez zamere. Jelenckova
12. okt 2007 16:21
Jelenckova, seveda ne zamerim, zato pa sem vprašala, če ima katera kak res super recept, ker meni tudi smetana in ananas ne potegneta najbolje, razen, če je mešano sadje. *petra*
12. okt 2007 16:53
Meni ananas in smetana lepo "sedeta" skupaj, še bolje pa ananas z vanilijevo kremo, brez masla, ki ji dodam malo kokosovega likerja in kosovih kosmičev. Pa biskvit navlažit z belim rumom, torto pa po vrhu potresti s sveže naribanim kokosom. Malo tropskega prav pride. Mamamia mamamia
12. okt 2007 16:56
Bi pasalo, da skuham vanilijev puding na ananasovem soku iz kompota, potem pa dodam malo sladke smetane v kremo in ananas? *petra*
12. okt 2007 16:56
Mamamia . Odlična je varianta z vanilijevo kremo. Zelo njam!!! LP! fakin712
12. okt 2007 16:58
*petra* seveda bi pasalo. Naj ti domišljija dela. LP! fakin712
Dajte malo bolj podrobno napisat, s kakšno vanilijevo kremo jo naredite, pa brez alkoholnih dodatkov, ker jo jedo tudi otroci. :) Hvala. *petra*
fakin712 je napisal/a: |
*petra* seveda bi pasalo. Naj ti domišljija dela. LP! fakin712 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Jabolčna pita s kokosom