14. jul 2002 17:11
Halo! Ne ločiš žaljenja od izražanja mnenja? Ona te ni žalila, napisala je, da je "kr neka brezvezna tema". Torej je izrazila mnenje o temi, ki nima veze z recepti preveč. Ti si pa njej osebno pisala, da je butasta in ima butasto pamet. Torej, Syciji se lahko zeha, to ni nič takega, zmerjati človeka z butcem pa je. In to je edini razlog, zakaj si blokirana, nič drugega. Nobeno spraševanje in diskusije niso prepovedane, dokler ne začneš odkrito žaliti drugih LJUDI. Morda ste tega navajeni na drugih forumih, na tem pa tega ne bo. Pika! In ja, ti se seveda lahko tisočkrat prijaviš, toda jaz te lahko prav tolikokrat zaklenem. Jaz te zaklenem v eni sekundi, ti se pa na email.si prijavljaš vsaj deset minut Tako da... Sem te odklenil predčasno, samo prosim ne zmerjaj več ljudi na tem forumu, pa boš dobrodošla... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije PS - Pa ne prijavljaj se stokrat v KulSlo, ker ti ne bo nič pomagalo! Zaradi nespoštovanja pravil foruma sem vse tvoje novoustvarjene račune izbrisal, tvoj prvotni pa bo odklenjen v sredo, kot sem obljubil.