Repcepti

tema je zaklenjena

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

14. jul 2002 17:11

Halo! Ne ločiš žaljenja od izražanja mnenja? Ona te ni žalila, napisala je, da je "kr neka brezvezna tema". Torej je izrazila mnenje o temi, ki nima veze z recepti preveč. Ti si pa njej osebno pisala, da je butasta in ima butasto pamet. Torej, Syciji se lahko zeha, to ni nič takega, zmerjati človeka z butcem pa je. In to je edini razlog, zakaj si blokirana, nič drugega. Nobeno spraševanje in diskusije niso prepovedane, dokler ne začneš odkrito žaliti drugih LJUDI. Morda ste tega navajeni na drugih forumih, na tem pa tega ne bo. Pika! In ja, ti se seveda lahko tisočkrat prijaviš, toda jaz te lahko prav tolikokrat zaklenem. Jaz te zaklenem v eni sekundi, ti se pa na email.si prijavljaš vsaj deset minut Tako da... Sem te odklenil predčasno, samo prosim ne zmerjaj več ljudi na tem forumu, pa boš dobrodošla... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije PS - Pa ne prijavljaj se stokrat v KulSlo, ker ti ne bo nič pomagalo! Zaradi nespoštovanja pravil foruma sem vse tvoje novoustvarjene račune izbrisal, tvoj prvotni pa bo odklenjen v sredo, kot sem obljubil.

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2740

15. jul 2002 16:32

Hvala Jernej! Edino na ta nacin, bo forum ostal to kar je.

anazus  

član od: 4.1.2002

sporočila: 154

15. jul 2002 20:08

Draga Tjanca! Res ne vem kje si pustila bonton in kulturo. Mogoče so pa kriva tvoja leta!!!?? (slabše obnašanje, pardon pisanje kot otroci v vrtcu). Ali pa napačna vzgoja! V upanju na tvoje poboljšanje, te lepo pozdravljam! Sporočilo je spremenil(a) anazus dne 15. jul 2002 20:11:28

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

15. jul 2002 20:47

Še nekaj: Zelo nerad se grem policaja, raje delam nove storitve na KulSlo kot da tukaj "policajim" tale forum, zato prosim, da se vzdržujete žaljivk na račun drugih. Hvala. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije PS - Tjanca, tebe sem pa v dobri veri odklenil. Uživaj, samo ne žali.

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

16. jul 2002 7:55

Jernej .. a ti res ni jasno ali kaj.. una je poleg mene zalila tudi tebe oz. SloKul .. s tem, ko je zehala pa se nestrinjala z mojimi izjavami!? .. kr neki... anazus... jep to bo to! Cestitam! btw.. ko pravis kaksno mam obnasanje.. mam vsej taksno kulturo, da ne bom kritizirala oz. zehala, ce bo kdo spraseval in hvalil v zvezi s KulSlo.. tolk o tem... glede na to, ker vidim, da si nisi prebral vsega ti ne morm zamerit.. sam dej drugic mal preber, kaj kdo pise .. ja sej je pa druga moznost... in to ocitno velja za vse vas... kot si reku, da imam slabo vzgojo ja... so me tak vzgojili, da ne smem zehat in se nestrinjat.... sta mi rekla, da je boljs bit tih in poslusat, kot pa biti nasproten... ce je to za tebe in ostale slaba vzgoja pol pa vidim kam je prisel svet oz Slovenski narod... Jernej, pa najlepsa hvala za tvojo dobro vero. Lep pozdrav, Tatjana

sycia  

član od: 4.12.2001

sporočila: 139

17. jul 2002 10:13

Mene pa zanima, zakaj potem sploh obstajajo taksni smeskoti, ce jih ne bi smel uporabljat? Hvala bogu, da obstaja vec vrst ljudi Sycia

anazus  

član od: 4.1.2002

sporočila: 154

17. jul 2002 10:22

Jernej! Kaj ko bi zakopali bojne sekire in izbrisali tole temo? LP Suzana.

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

17. jul 2002 10:43

Ja jaz sem tudi za to! Tatjana Sporočilo je spremenil(a) Tjanca dne 17. jul 2002 10:44:05

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

17. jul 2002 11:21

Ob splošni podpori zaklepam tole temo Bojan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti