12. okt 2007 9:25
rimljanka, pečice ne morem imeti prav zaradi prostora - leto nazaj sem se odločala med mikrovalovko in pečico, pa sem se odločla za mikrovalovko, ker se mi je zdelo da mi bo vseeno prišla bolj prav; zaradi veliko obveznosti je praktično kdaj kako stvar pogret, pa tudi kaj skuhat sem že probala (imam namreč vgrajen štedilnik z dvema električnima ploščama, od tega je ena zelo zelo majhna - pol se pa znajdi!!) - npr., parkrat sem kuhala stročji fižol in se prav lepo skuha - skoraj nič vode ni treba dodat in še hitreje je kuhan; tudi gril večkrat uporabim oz. kombinacijo mikrovalov in grila in je kar v redu zadeva; je pa to moja prva mikrovalovka (tudi doma je nikoli nismo imeli), navodila, ki jih dobiš zraven pa so tudi bolj skopa, tako da je zaradi neznanja ne uporabljam prav veliko, eksperimentirat pa mi ne uspe kaj preveč (sem ponavadi preveč lačna ;)), tak da bi mi kaki nasveti zelo prav prišli :); kakšno leto, dve bom pač še morala potrpet s tem kar imam, ker mi že mikrovalovka zasede veliko prostora, tak da pečice res ne bi imela še kam stlačit...
si pa dam duška ko grem domov na obisk - zasedem kuhinjo in pečem in pečem in zraven neznasko uživam, še bolj pa potem, ko moj sladkosnedni ati napečene dobrote z užitkom pospravi :)
tamč